(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: ببین داداشم مدرک مهمه مثلا اگه شما از یه موسسه خیلی معتبر در تهران مدرک بگیری خیلی تفاوت می کنه که مثلا از یه موسسه ای بگیری که آدم اصلا اسمشو هم نشنیده چون که نه تنها کامل سرفصل ها رو نمی گن بلکه فردا تو استخدامی هم شاید زیاد به کارت نیاد مثلا بزا واست بگم الان خیلی جاها دوره ccna برگزار می شه ولی اون کجا کلاسی که من تو تهران رفتم کجا دوستم تو شهرش این دوره رو رفته بود تو فنی حرفه ای گذرونده بود ولی اصلا روتر و سویچ واقعی بهشون نشون ندادن همش مجازی با packet tracer خوب برای همین می گم هر جا نرو ظاهرا اون جایی که تو می ری مجتمع فنی تهرانه که اونم الان در درجه دو و سه باید باشه !!!!!!
داداش حالا شما که این دوره ها گذروندی میشه لطف کنی از آینده شغلی این دوره ها بگی اگه دوره های سیسکو و ccna رو بگذرونی مثلا تو عصر شبکه یا کهکشان تو تهران بعد میشه امیدی برای رسیدن به یه کار خوب و با درآمد البته تو شهرستان چسبیده به تهران داشت ؟
چون من شنیدم کارای مهندسی شبکه توی تهران بیشتر هست و تو شهرستان ها خیلی محدوده ! نمیدونم ارزش داره آدم هزینه کنه بره با این تفاسیر یا نه ؟
بعد یا داشتن مدرک این دوره ها داشتن ارشد یا نداشتنش توی استخدام و مصاحبه تاثیری هم داره ؟