(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۳:۳۸ ب.ظ)raam نوشته شده توسط: Time conceals loss/ taasiaan >> It's an iranian band
Do you ever listen to them?
نه والا ما نشنیدیم. در ضمن الان خود مستر ترامپ هم وقتی کارمون داره میاد فارسی بهمون میگه. شما هم کاش یه جور حرف میزدی بفهمیم چی میگی
در ضمن الهام خانوم تنبک نت داره خواهر من اتفاقا خیه هم متنوع و انواع و اقسامش هست مرحوم حسین تهرانی یه مدل مینوشت بعد از اون آقای بهمن رجبی یه مدل مینوشت.
اون کار جناب چکناواریان رو خیلی قبل ترش توی دوره قاجار انجام دادن.
ربع پرده هم با پیانو خیلی قبل تر انجام دادن که انصافا چیز بدی نشد خیلی هم قشنگه اما جز پیانو که با موسیقی ما خیلی خوب جور شد بقیشون خیلی بد شده. خب چرا با ویلون ربع پرده بزنیم وقتی که کمانچه هست بهتر هم میشه زد.
از تلفیق که گفتی داغ دلم تازه شد. خدا لعنت کنه اونی که این اصطلاح رو انداخت به جون موسیقی سنتی. بعد از بیست سال دیگه موسیقی ایرانی میشه ساکسیفون و گیتار که یکی باهاش ها ها ها ها تحریز میزنه. فاجعست واقعا.
در ضمن شجریان استاد آواز هست قبول اما دیدگاه های که راجع به موسیقی داره فاجعست. در مورد همایون هم گفت خب مردم اینجوری دوست دارن. خب استاد جان مردم باید سلیقشون رو بسپارن دست شما یا شما دست اونا؟ موسیقی کوچه بازار از قدیم بوده کنارش کلاسیک و خاص هم بوده. چون مردم کوچه بازار دلشون ساز دهنی میخواد نمیشه باهاش ردیف میرزا عبدالله زد که. با این روال تلفیق و گندی که مدرنیته میزنه به همه چیز اواخر عمر موسیقی سنتی رو داریم جشن میگیریم. از استعدادهای منحرف شده گفتیم چه خوبه که یادی هم کنم از سینا سر لک. حیف شد این صدای ناب بختیاری چه زود به گند کشیده شد.
بگذریم جای بحثش اینجا نیست. ضمن اینکه الان طرز تفکر شما در باب موسیقی ایرانی به شدت رایج شده. دیگه وقتی لطفی رفت و کسایی رفت موسیقی ایرانی یتیم شد. با این گل به خودی هم که شجریان زد باعث شد یه عده .... هنرمند مدعی بشن که بفرما خود شجریان داره میگه اینا رو دیگه مردم نمیخوان. خب برادر جان دوره میرزا عبدالله و شهنازی و بهاری هم مردم نی ناش ناش دلشون میخواست اون راهش جدا بود این جدا. اگه اون موقع هم همه مثل این دوره فکر میکردند موسیقی سنتی میرفت تو موزه و الان شما داشتی آهنگ it is the book گوش میدادی.