(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ)peyman429 نوشته شده توسط: (25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: سوال ۲۶ رو من هنوزم ۲۵ بدست میارم!!!
۲/۳ * X * 15 + 1/3 * X * 90 = 1000 ms
X=25
من هم ۲۵ رو جواب دادم ولی فکر کنم داستان از این قراره: چون از چند thread استفاده میشه، عملیات دیسک overlap میشه با thraed های دیگه بنابراین به سادگی: ۱۰۰۰/۱۵=۶۶/۶۶
به نظرم این سوال مشکل داره. شما اگه فرض کنید همه ی درخواست ها تو حافظه باشند نهایتاً ۶۶ درخواست رو میشه جواب داد، یعنی همونطور که برادر پیمان بدست آوردن. اگه جواب ۶۶ باشه به این معنی هست که ۲۲ تا از درخواست ها (یک سومشون) درخواست دیسک هستند و میدونیم که هر درخواست دیسک حتی اگه overlap هم داشته باشه حداقل ۷۵ میلی ثانیه نیاز داره و ۲۲ *۷۵ بیشتر از یک ثانیه است. بنابراین ۶۶ نمیتونه پاسخ باشه. از طرفی اگه پردازش به صورت تک هسته ای صورت بگیره پاسخ ۲۵ همونطور که خانم مرادی بدست آوردن محاسبه میشه. بنابراین جواب هر چی که هست بین عدد ۲۵ و ۶۶ هست. بنده عدد ۲۵ رو به عنوان گزینه زدم ولی اشتباهه. هر درخواست دیسک حتی اگه overlap هم داشته باشه ۷۵ میلی نیاز داره، بنابراین حداکثر میشه ۱۳/۳۳ تا درخواست رو جواب داد، بنابراین کل درخواست ها میشه ۴۰ تا (چون حافظه زمان اسلک زیاد داره.) اگه overlap هم نداشته باشیم که هر درخواست دیسک ۹۰ میلی زمان میبره و در هر ثانیه ۱۱/۱۱ درخواست میشه جواب داد که در کل میشه ۳۳/۳۳ درخواست در ثانیه. اگه نقدی بر تحلیل هست بفرمایید
.