(۲۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ق.ظ)farshid نوشته شده توسط: (20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ق.ظ)farzanehm نوشته شده توسط: (19 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ)mohamadsedigh نوشته شده توسط:
سلام مجازی پیام نور ترم دومی هست که دانشجو می گیره
من ترم قبل قبول شدم ولی مرخصی گرفتم تا نتایج ارشد بیاد و الان پیام نور پژوهش محور همین واحد قبول شدم.
شهریه ثابت مجازی ۲۵۰ تومن هست شهریه هر واحدش یادم نیست چون برای مرخصی باید شهریه ثابت می دادیم
کلاساش از طریق اینترنت برگزار می شه ترم قبل تعداد ثبت نامیها کم بود و با پیام نور مجازی مرکز تهران تلفیق شد
توی سایت شهر ری یه بخش مجازی هست میتونین بیشتر راجع بهش اونجا بخونین.
شما میدونید خوابگاه داره یا نه ؟
کلاساش همون تربیت معلم شهید بهشتی هست؟ (ترمینال جنوب)
چند روز در هفته کلاس هست؟
ظاهرا ما با هم همکلاسیم( منم پژوهش محور ری قبول شدم )
شما تهران هستید؟
سلام.آره ما با هم هم کلاسیم! من در مورد خوابگاه نمی دونم.من ساکن تهرانم.برنامه کلاسی جدید رو هم امروز زدن روی سایت در مسیر سایت پیام نور ری->برنامه ریزی آموزشی->برنامه کلاسی فکر می کنم برای ترم یک باید پایگاه و سیستم عامل و الگوریتم پیشرفته رو برداریم که کلاس هاش یک هفته در میون روزهای پنجشنبه و شنبه و یکشنبه هست.
دانشگاه پیام نور ری توی شهر ری فقط یک ساختمان کوچک نیمه ساز که مربوط به بخش اداری هست داره فکر می کنم کلاس هاش همون ترمینال جنوب باشه
(۲۱ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ)mohamadsedigh نوشته شده توسط: (20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ق.ظ)farshid نوشته شده توسط: (20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ق.ظ)farzanehm نوشته شده توسط: (19 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ)mohamadsedigh نوشته شده توسط:
سلام مجازی پیام نور ترم دومی هست که دانشجو می گیره
من ترم قبل قبول شدم ولی مرخصی گرفتم تا نتایج ارشد بیاد و الان پیام نور پژوهش محور همین واحد قبول شدم.
شهریه ثابت مجازی ۲۵۰ تومن هست شهریه هر واحدش یادم نیست چون برای مرخصی باید شهریه ثابت می دادیم
کلاساش از طریق اینترنت برگزار می شه ترم قبل تعداد ثبت نامیها کم بود و با پیام نور مجازی مرکز تهران تلفیق شد
توی سایت شهر ری یه بخش مجازی هست میتونین بیشتر راجع بهش اونجا بخونین.
شما میدونید خوابگاه داره یا نه ؟
کلاساش همون تربیت معلم شهید بهشتی هست؟ (ترمینال جنوب)
چند روز در هفته کلاس هست؟
ظاهرا ما با هم همکلاسیم( منم پژوهش محور ری قبول شدم )
شما تهران هستید؟
والا نمیدونم!فکر نکنم خوابگاه بدن!من رفتم دانشگاه(شهر ری خ ابن بابویه اداره اموزشی)گفتن ثبت نام اول تا پنجم مهر ماه!اینترنتی!من تهران نیستم ولی اگه ثبت نام کنم تهران کار میگیرم میام تهران!به نظرتونمجازی پیام نور مدرکش چقدر خوبه؟از ازاد بهتره؟من ممکنه تو تکمیل ظرفیت ازاد یا ممتازین بدون کنکور ازاد قبول شم!به نظرتون همینو بیام یا نه؟؟؟
یه سوال!من کد ۷۹۸۷ قبول شدم!توی دفترچه زده تهران-ری مجازی نرم افزار!ولی تو نتایج نهایی که اومد همون کد رو نوشته مجموعه مهندسی کامپیوتر-مرکز تهران واحد ری!حرفی از مجازی نزده!واسه شما که مجازی قبول شدین هم اینطوریه؟
من الان کد ۷۶۸۰ قبول شدم .قبلا مجازی قبول شده بودم.اون مجازی توی اسفند ثبت نامش بود و توی فروردین نتیجه اش اعلام شده بود و این کد نبود.یک جلسه توجیهی برای مجازیه توی اردیبهشت گذاشته بودند که فکر می کنم گفتند خوابگاه نداره.با توجه به این که پیام نور مجازی چیز جدیدی هست هنوز نمی شه گفت خوبه یا بده.