سلام
دوستان هر چی سعی کردم از تاپیکای دیگه جوابامو بگیرم و تاپیک جدید نزنم نشد،به هر حال مجبور شدم ببخشید.
از همه دوستان رشته
شبکه و امنیت که سمینار و پایان نامه انجام دادن یا تجربه مفیدی دارن خواهش میکنم اظهار نظر کنید.
آنچه که ظاهرا من میبینم رشته نرم افزار تو دانشگاها فراوانیش نسبت به شبکه خیلی بیشتره به همون نسبت اساتید نرم افزار هم بیشترنو اغلب موضوعاتی که برای سمینار و پایان نامه وجود داره مال نرم افزاره و اساتید نرم افزار در اون زمینه ها کار کردن و میتونن به دانشجو ها کمک کنند، درسهایی هم که دانشجو پاس میکنه(معماری پیشرفته،پایگاه داده پیشرفته،نرم افزار پیشرفته،سیستم عامل پیشرفته)همه کمک میکنه به درک بهتر و پیاده سازی اون پایان نامه.
مثلا تو دانشگاه ما که هیئت علمی خوبیم داره ولی همه اساتید نرم افزار هستن و ما یه دونه دکتری آیتی یا شبکه نداریم،حالا ما سمینار برداشتیم با اساتید نرم افزار و میخاییم روی موضوعات شبکه کار کنیم،وهمه بیم این رو داریم که شاید اساتید نتونن اونطور که باید مارو کمک کنن چون قاعدتا رو زمینه های نرم افزاری کار کردن.
سوالات توی ذهنم خیلی زیاده ولی برای اینکه متنم طولانی نشه خلاصه وار مواردی رو میگم:
۱-اولا لازمه که ما حتما مرتبط با گرایش خودمون(شبکه) سمینار و پایان نامه بدیم و اگه با موضوعات نرم افزاری ارائه کنیم بعد برای پیاده سازیش با توجه به توضیحات بالا به مشکل نمیخوریم؟؟؟
۲- چند موضوع خوب در ارتباط با شبکه های کامپیوتری که زمینه کار داشته باشه و بشه تا پایان نامه ادامه داد.
(طراحی توپولوژی شبکه های کامپیوتری با استفاده از روش های هوشمند
استفاده از روش های هوشمند در شناسایی نفوذ به شبکه های کامپیوتری
مدیریت امنیت شبکه با استفاده از عامل های هوشمند
متدها وسیستم های لازم جهت طراحی یک موتور جستجوی هوشمند)
اینارو که خیلیم خوبه همینجا پیدا کردم.
۳-چند نمونه عنوان سمینار و پایان نامه های موفق در ارتباط با شبکه های کامپیوتری که خودتون انجام دادین.؟؟؟
۴-اصولا برای ما که اساتید شبکه نداریم چه توصیه هایی دارید که بتونیم سمینار و پایان نامه های عالی ارائه کنیم؟؟ و به دکتری امیدوار باشیم.؟؟
۵-هر توصیه یا سفارشی در مورد سمینار و پایان نامه های رشته شبکه که میتونه متفاوت باشه بارشته کامپیوتر و نرم افزار(در مورد پیاده سازی ،یا مجله های خاص این گرایش،...)
۶-اینکه اصلن نگرانی من بجاست؟ یا نابجاست؟
چون سوالاتم زیاده اگه به هر کدوم میخایید جواب بدید لطفا با درج شماره سوال ،جواب بدید.
ضمنا حس میکنم اگه موضوعات سمینار و پایان نامه برای هر رشته تفکیک بشه خیلی بهتره-شاید.
از همه صاحب نظران تقاضا میکنم لطف بفرمایید یاری کنید پیشاپیش از یاریتان صمیمانه تشکر میکنم.