۰
subtitle
ارسال: #۱

تعداد جابه جایی در خذف از هرم کمینه
سلام میشه مراحل حل این سوال را بگید تا من اشتباهم رو متوجه بشم.
اعداد ۱و۷و۳و۹و۴ را ابتدا در یک هرم کمینه ی خالی درج میکنیم( از چپ به راست) و پس از آن با ۵ بار عمل خذف کوچکترین عدد از هرم کمینه آنها را مرتب شده خارج میکنیم. با فرض آن که هرم کمینه با استفاده از آرایه پیاده سازی شده است تعداد دفعاتی که دو عنصر در آرایه جابه جا می شوند کدام است؟
پاسخ ۱۲ هستش.
اعداد ۱و۷و۳و۹و۴ را ابتدا در یک هرم کمینه ی خالی درج میکنیم( از چپ به راست) و پس از آن با ۵ بار عمل خذف کوچکترین عدد از هرم کمینه آنها را مرتب شده خارج میکنیم. با فرض آن که هرم کمینه با استفاده از آرایه پیاده سازی شده است تعداد دفعاتی که دو عنصر در آرایه جابه جا می شوند کدام است؟
پاسخ ۱۲ هستش.
۰
ارسال: #۲

RE: تعداد جابه جایی در خذف از هرم کمینه
مراحل رو تو فایل word پیوست شده نوشتم...
مطمئنی جواب ۱۲ تا میشه؟
۷ تا نمیشه؟
مطمئنی جواب ۱۲ تا میشه؟
۷ تا نمیشه؟
۰
ارسال: #۳

واقعا ممنون . این جواب رو مدرسان داده بود اما توضیحی هم نداشت جز اینکه گفته : برای قرار دادن عناصر در آرایه به ۵ جا به جایی نیاز هست و برای خذفشون هم ۷ تا که کلا ۱۲ جابه جایی میشه.
اما خوب ۷ هم توی گزینه ها نیست
گزینه ها به این صورت هستن:
۱)۵
۲)۶
۳)۹
۴)۱۲
من خودمم مثل شما حل کردم اما ۱۱ تا جا به جایی به دست اوردم به خاطر اینکه ۴ جابه جایی برای قرار دادن عناصر در آرایه و برای خذفشون مثلا برای درایه اول که یک هستش دو جابه جایی داریم یکی واسه اینکه ۷ رو به جای یک قرار بدیم و یکی دیگه برای اینکه هیپیفای انجام بدیم و هرم را دوباره به حالت کمینه در بیاریم. برای خذف های بعدی هم به همین صورت. در کل نمیدونم ۱۲ جابه جایی چطوری به دست اومده
۱)۵
۲)۶
۳)۹
۴)۱۲
من خودمم مثل شما حل کردم اما ۱۱ تا جا به جایی به دست اوردم به خاطر اینکه ۴ جابه جایی برای قرار دادن عناصر در آرایه و برای خذفشون مثلا برای درایه اول که یک هستش دو جابه جایی داریم یکی واسه اینکه ۷ رو به جای یک قرار بدیم و یکی دیگه برای اینکه هیپیفای انجام بدیم و هرم را دوباره به حالت کمینه در بیاریم. برای خذف های بعدی هم به همین صورت. در کل نمیدونم ۱۲ جابه جایی چطوری به دست اومده
ارسال: #۴

(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ)shayesteb نوشته شده توسط: واقعا ممنون . این جواب رو مدرسان داده بود اما توضیحی هم نداشت جز اینکه گفته : برای قرار دادن عناصر در آرایه به ۵ جا به جایی نیاز هست و برای خذفشون هم ۷ تا که کلا ۱۲ جابه جایی میشه.
۱)۵
۲)۶
۳)۹
۴)۱۲
۱۱ مد نظر منم بود ولی گفتم شاید منظور از جابجایی، حتما جابجایی دو عنصر با هم باید باشه...
واسه همین گفتم ۷ تا...
نمی دونم چی بگم، ظاهرا مدرسان اشتباه حل کرده دیگه، نه؟
۰
ارسال: #۵

۴ جابجایی در مرحله ساخت در فایل وردی که یکی از دوستان گذاشته اند دیده می شود
اما در مرحله خذف این هفت جابجایی صورت میگیرد
۱و۷
۳و۷
۳و۹
۴و۹
۴و۹
۷و۹
۷و۹
اما در مرحله خذف این هفت جابجایی صورت میگیرد
۱و۷
۳و۷
۳و۹
۴و۹
۴و۹
۷و۹
۷و۹
۰
ارسال: #۶

دوستان از لطفتون ممنونم
بله همون ۱۱ به دست میاد ممکنه گزینه ها مشکل دارن.
بله همون ۱۱ به دست میاد ممکنه گزینه ها مشکل دارن.
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تعداد برگ درخت؟؟؟؟؟؟؟ | rad.bahar | ۴ | ۴,۹۲۴ |
۱۵ آذر ۱۴۰۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ آخرین ارسال: mohamadrra |
|
جایی برای پیدا کردن توابع آماده جاوااسکریپت | f.b | ۷ | ۴,۶۶۰ |
۲۰ آذر ۱۳۹۹ ۰۴:۰۸ ب.ظ آخرین ارسال: calm |
|
تعداد جواب | mostafaheydar1370 | ۲۱ | ۱۹,۶۹۳ |
۰۱ مهر ۱۳۹۹ ۱۱:۴۱ ب.ظ آخرین ارسال: miinaa |
|
تعداد روش های نوشتن عدد n | ss311 | ۲ | ۳,۴۱۶ |
۱۳ بهمن ۱۳۹۸ ۰۵:۲۷ ب.ظ آخرین ارسال: ss311 |
|
تعداد مسیرها در گراف | ss311 | ۰ | ۲,۰۵۸ |
۰۸ بهمن ۱۳۹۸ ۱۲:۴۷ ب.ظ آخرین ارسال: ss311 |
|
تعداد درخت فراگیر | ss311 | ۰ | ۲,۳۴۳ |
۰۶ بهمن ۱۳۹۸ ۰۵:۰۶ ب.ظ آخرین ارسال: ss311 |
|
تعداد توابع پوشا | ss311 | ۰ | ۲,۱۰۷ |
۰۶ بهمن ۱۳۹۸ ۰۴:۵۷ ب.ظ آخرین ارسال: ss311 |
|
تعداد اعداد ۵ رقمی هم ارز | ss311 | ۲ | ۲,۶۸۱ |
۰۶ بهمن ۱۳۹۸ ۰۴:۳۹ ب.ظ آخرین ارسال: ss311 |
|
تعداد رشته های n بیتی | hamedsos | ۲ | ۳,۱۷۶ |
۱۸ آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۰۶ ب.ظ آخرین ارسال: Jooybari |
|
تعداد درختهای پوشا | ss311 | ۰ | ۱,۷۴۳ |
۱۹ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ب.ظ آخرین ارسال: ss311 |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close