(۰۹ اسفند ۱۳۹۷ ۰۸:۰۶ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: (07 اسفند ۱۳۹۷ ۰۷:۳۴ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: کلید اولیه اومد
فک کنم سوال ۱۱ و ۶ مشکل دلره کلیداشون
باقی سوالات علیرعم میل باطنی مشکلی ندارن
شبکه شار
مرتب سازی n با فرجه ۴
و درخت نویز دار
سه تا از غلط های من بودن که اگر به کسی امید یا باعث ناراحتی شدم پوزش میطلبم.
موفق و سرافراز باشید.
دقیقا همون سوالاتی که به من میگفتید اشتباهه.
ضمنا علاوه بر سوالاتی که گفتید، سوال ۳۸ پایگاه داده هم مشکل داره و گزینه ۱ درسته.
شما کارت درسته
بر ما ببخش
ولی سوال شبکه شار رو همچنان نظرم همونه مگر اینکه کسی خلاف نظر منو ثابت کنه ، سر این سوال با شما اختلافی نبود
فقط دو سوال زیر:
سوال مرتب سازی با فرجه ۴ راه حلی به ذهنم نرسید سر جلسه .
شما فرمودید که با مرتب سازی درجی میشه به زمان n رسید که بنده همچنان هم مخالفم. چرا که با روش درجی گزینه ۲ جواب خواهد شد چون [tex]\sqrt[4]{n}[/tex] عنصر داریم و در بدتیرن حالت n مقایسه . راه حلش غیر از این روش ها هستش.
راه حل صحیح این سوال: پیدا کردن عناصر نامرتب که تعداد آنها [tex]\sqrt[4]{n}[/tex] هست و در زمان رادیکال n میشه مرتب کرد. حال دو لیست مرتب داریم که هزینه ادغام اونها نیز خطی میشه. به این دلیل میشه n نه اینکه با نکته تستی که مرتب سازی درجی روی لیست مرتب از مرتبه n هستش پس اینم میشه n
من مشکلم با استدلال شما بود نه پاسخ.
درخت نویز دار از اساس باهاش مشکل دارم که هزینه ساخت مجدد چنین درختی nlogn و سوال خارج از منطق هست برای من . اگر درخت پیمایش بشه و دوباره ساخته بشه به مراتب هزینه کمتری داره تا این چنین چیزی که در سوال گفته شده.
لفظ برخی در این سوال در نظر طراح همه کلید ها تغییر کنند هستش نه برخی
و
بنا بر مسئله کاهش کلید در یک درخت جستجو که از مرتبه n هست به این سوال پاسخ دادم.
ضمنا به سوال۳۸ پاسخ ندادم
حالا باید صبر کنیم نتیجه ها بیاد ببینیم کت تن کیه، فعلا زوده، تا نتیجه بیاد باید صبر کنیم.