خدا خیرت بده آقا فرداد، مردم از بس رو این سوال ۱۰۸ حرص و جوش خوردم. خدا رو شکر که درست زدم. من یه تحلیل نصف و نمیه کردم
البته بعدش یه کم شک کردم. به نظرم زیادی ساده اومد ولی با یه به امید خدا زدمش
بازم ممنونم ازتون
ای کاش ۱۰۶ رو هم جواب داده بودم. اونم شک داشتم ولی نزدم. همین که سوال ۱۰۸ درست شده خدا رو شکر میکنم
خدا خیرتون بده
خدایا شکرت که تا الان خیلی از سوالات شک دارم درست شده. چاکرتم
(۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: میشه بگین چطوری تحلیل کردین؟ من این سوال رو کامل حل کردم. خازن و سلف که با هم اتصال کوتاه میشن و مدار ساده تر میشه. من چند بار سرجلسه حلش کردم ولی جواب تو گزینه ها نبود. نکنه اصلا نیاز به حل نداشته و سوال نکته دار بوده؟
آقا میثم داغ دلم رو تازه کردی....من بیشترین ساعت مطالعه ام تو همه ی دروس، مدار بود. ولی فقط ۲تا زدم. که یکیشم شک دارم.
اونطوری که من تو کتاب مدرسان خونده بودم. نوشته بود قبل از عمل کلید زنی(قبل از زمان t=0 ) اون دو تا منبع غیر فعال هستن. پس ولتاژ خازن و جریان سلف هر دو صفرن
پس باید واسه بعد از عمل کلید زنی خازن رو با منبع ولتاژ صفر ولتی جایگزین کنیم که میشه اتصال کوتاه
و سلف رو هم با منبع جریان صفر ولتی جایگزین کنیم که میشه مدار باز
پس بعد از عمل کلید زنی از اون شاخه جریانی عبور نمیکه(چون وسطش بازه، جریان بیچاره میره ولی برمیگرده)، پس جریانی از مقاومت نمیگذره که بخواد ولتاژ داشته باشه
خداییش خیلی آبکی بود. نبود؟
الان آقای فرداد یا یه دانشجو خبره رشته برق این تحلیل منو بخونن از خنده میمیرن