(۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط: سلام
ممنونم
به نظر شما با توجه به اینکه خیلی از افرادی که کنکور دادند رشته آنها ریاضی بوده است و نظرشان این است که کنکور امسال زیادی راحت بوده است (بخصوص درس زیاضی و محاسبات و تحقیق در عملیات) آیا خیلی با سال گذشته متفاوت نیست؟ممنونم
(۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ)amirzareei نوشته شده توسط: (18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط: سلام
با توجه به اینکه در رشته علوم کامپیوتر زبان ضریب ۱ و علوم پایه ضریب ۳ و تخصص ضریب ۴ دارد با چه امتیازی می شود روزانه علوم کامپیوتر یا دانش قبول شد.
مثلا اگر کسی زبان را ۴۰ و عمومی را ۲۰ و تخصصی را ۳۰ بزند امتیاز او ۳۰*۴+۲۰*۳+۴۰=۲۲۰ خواهد شد
به نظر شما با حداقل چه امتیازی می شود روزانه علوم کامپیوتر و یا دانش قبول شد؟
این درصدایی که نوشتی پارسال رتبش ۵۰-۷۰ شده و البته به معدل همه بستگی داره
تاحدودای رتبه ۲۲۰ هم سال قبل قبول شده
سلام من خودم رشتم نرم افزار بوده و در مورد سطح سوالات امسال با سال قبل
درسایی رو که خوب خونده بودم نظرم اینه آمار، علوم ریاضی و جبر کمی سختر از سال قبل بود من این درسا رو خوب خونده بودم
، سوالات جبر سال قبل ۴تا ساده بود و ۲تا متوسط ولی امسال من فقط تونستم دوتا حل کتم حتی بعد جلسه بازم سوالا رو نگاه کردم واقعا سختر بودن
سوالات علوم ریاضی سال قبل همش عین قضایای کتاب بودن و ۵دقیقه وقت لازم داشتن برا حل ولی امسال من برا ۵سوالش حدود ۲۰دقیقه وقت گذاشتم
سوالات آمار سال قبل دوتاش از امار پایه میانه و چولگی بود که اسون بودن ۴تا از احتمال که دوتاش اسون بود ولی امسال با اینکه من کل کتاب امار پارسه رو با تستاش حل کرده بودن بازم تونستم از پس ۳سواش بر بیام
سلیر درسای ریاضی رو چون تستاشو نزدم نمیدونم
درسای اختصاصی ام منطق و داده و اگوریتم و گسسته از سال قبل سختر نبودن اسونتر هم نبودن ولی اتاماتا مطمئنم سختر از سال قبل بود
در کل بهت بگم آزمون سختر بود ولی آسونتر نبود
سوالات آسون زیاد توش بود ولی مشکل من وقت بود من ۳۳ سوال تخصصی حل کردم ولی کلی وقتمو گرفت و فقط تونستم ۶تست زبان و ۹تست ریاضی بزنم