(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: (21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: (21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: دوستان چرا اون سوال نمایش طراحی معماری میشد فقط گزینه ۲یعنی نمایش ساختار مولفه ها؟؟
گزینه ۱هم درس بود..اخه ما میگم معماری چارچوبی رو فراهم میکنه ک میتونیم ازش جای دیگه هم استفاده کنیم یعنی قابلیت استفاده مجدد داره پس گزینه ۱ ک گفته عناصر تکراری میشه در کاربردهای مشابه بکار برد هم میتونه جواب باشه!!
من تو کتاب مهندسی نرم افزار اینطور خوندم که در طراحی معماری تکرارها و شرط ها بررسی نمی شوند.با توجه به این جمله میشه گفت که گزینه ۱ اشتباهه.سر جلسه خیلی بش فکر کردم و هیچ جور نتونستم خودمو قانع کنم که ۱ درسته واس همین ۲ زدم
یبار دیگ گزینه رو بادقت بخونید..من فک نمیکنم مقصود گزینه این باشه ک شما میگید...
نمیدونم شاید شما درس بگید
بله شما درست میگی اون چیزی که من گفتم با اون گزینه فرق میکنه.اون گزینه گنگه یجورایی.
توی طراحی معماری "جزییات" و "ساختارهای تکرار" ،شرط ،حلقه و ... وجود نداره و کلیات برنامه رو نشون میده شاید با این اوصاف بشه گفت ۱ غلطه.(باز هم میگم شاید).نمیدونم والا صبر کنیم چند روز دیگه کلید میاد.شما هم بهتره خودتو نگران نکنی ایشالا که گزینه ای که زدی درست باشه.
ما هم اگه حرفی میزنیم صرفا نظرات شخصیمونه و با نظر طراح کنکور متفاوته.