۰
subtitle
ارسال: #۱

زمان انتظار و بازگشت-سوال ۷۵ کنکور ۹۰ کامپیوتر
سلام.بچه ها میشه اینو توضیح بدید؟؟؟
۰
ارسال: #۲

RE: زمان انتظار و بازگشت
(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام.بچه ها میشه اینو توضیح بدید؟؟؟
این سوال طولانی هستش و جوابم تو گزینه ها نیست
فقط نکته اش اینه که همین طوری بر اساس کوانتم ۵ میری جلو تا زمانی که پردازش یک میشه صفر و وارد کد دو میشه و چون این یک قسمت بحرانی هست پردازش ۳ و ۴ نمیتونن وارد بخش بحرانیشون بشن تا زمانی که پردازش ۱ زمان ۱۵ اش صفر نشه یکم طولانی هستش وقتی ۳ هم بره تو بخش بحرانی باز ۴ نمیتونه بره
۰
ارسال: #۳

سلام.من اینجاشو مشکل دارم که وقتی wait میدیم کدوم فرایند باید بلاک شه؟
ارسال: #۴

(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام.من اینجاشو مشکل دارم که وقتی wait میدیم کدوم فرایند باید بلاک شه؟
مقدار سمافور ما ۱ هست
طبق تعریف سمافور پردازش اول میاد و یک میبینه و صفرش میکنه مشکلی پیش نمیاد میره داخل بحرانی
پردازش ۳ حالا هر وقت موقع اش شد که بره داخل میاد میره چک میکنه میگه آیا سمافور مقدارش بیشتر از یک هست یا نه
میبینه صفر هست پس بلاک میشه ، حالا مثلا پردازش ۴ هم میخواد بیاد داخل اونم میره باز چک میکنه سمافور و که آیا مقدارش بیشتر از صفر خو نیست پس اونم بلاک میشه
۰
۰
ارسال: #۶

همچین سوالی بدن سوت زنان محل کنکور را ترک کرده و خود را به نظام وظیفه معرفی میکنم
ارسال: #۷

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close