۰
subtitle
ارسال: #۱
تبدیل به فرم کلازال منطق مرتبه اول هوش مصنوعی
دوستان میشه ازین سوال و جوابی که من گذاشتن بگید اشتباه من کجاس؟؟ اخه به نظر خودم راهم درسته...

(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان میشه ازین سوال و جوابی که من گذاشتن بگید اشتباه من کجاس؟؟ اخه به نظر خودم راهم درسته...
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان میشه ازین سوال و جوابی که من گذاشتن بگید اشتباه من کجاس؟؟ اخه به نظر خودم راهم درسته...
جواب گزینه ۴؟؟
من جوابمو میزارم انشالله متوجه میشی کجا اشتباه کردی سورعمومی دقت کن کجاست
نمیدونم این سرور چرا عکسای منو چپه میکنه هرچقد هم عکسو چپ و راست میکنم باز سرور کار خودشو میکنم زحمت چرخوندنش با خودت
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: ممنونم
والا معلوم نیس!
یه جا زده گزینه ۳ یه جا زده گزینه ۴!
و دوتاشم ارسطو خلیلی فر جواب داده
ولی من سوالم اینه که چرا غلطه جواب من
من نمیدونم محدوده کجاس؟
ینی نمیتونم محدوده سورها رو تشخیص بدم
مگه not رو که روی سور عمومی اعمال میکنیم نباید تبدیل شه به سور وجودی؟ پس چرا اعمالش نکردی؟
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: ممنونم
والا معلوم نیس!
یه جا زده گزینه ۳ یه جا زده گزینه ۴!
و دوتاشم ارسطو خلیلی فر جواب داده
ولی من سوالم اینه که چرا غلطه جواب من
من نمیدونم محدوده کجاس؟
ینی نمیتونم محدوده سورها رو تشخیص بدم
مگه not رو که روی سور عمومی اعمال میکنیم نباید تبدیل شه به سور وجودی؟ پس چرا اعمالش نکردی؟
آخه عزیزم ببین سور عمومی بیرون کل پرانتزاست اگر داخل بود و کنار مقدم عبارت اول بود نات میشد ولی الان سور عمومی برای کل عبارت اول
مثلا اگر اینجوری بود تبدیل به سور وجودی میشد
∀xR(x,a)\longrightarrowP(y,b)
ولی اینجا این شکلی
∀x(R(x,a)\longrightarrowP(x,b))
منظورمو متوجه میشی??
نمیدونم کلا نت با من مشکل داره فرمولارو دیگه چرا اینجوری نشون میده اه
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: منم مثل شما حل کردم و به نظم گزینه ٣ درسته ؟ شما مطمئنی ٤ هست جواب؟ سور واسه کل پرانتزه! خودش هم پرانتز گذاشته اگه واسه s بود میشد
٤
مطمئنم چون سور عمومی برای کل عبارت و نات نمیشه کتاب راهیان زده ۴
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: سوال ٢٧ نگاه کنید پس چرا اونجوری حل کرده
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: سوال ٢٧ نگاه کنید پس چرا اونجوری حل کرده
ببین منم نمیدونم چرا اینجوری سورو اعمال کرده در حالی که هردو صورت سوالشون یکیه ولی ببین ص ۳۱۷ که تابع اسکولم گفته من براین اساس میگم تبدیل به سور وجودی نمیشه بعد یه چیز دیگه هم که هست ما وقتی ارگومانهای تابع رو تغییر میدیم که سور عمومی احاطه کننده سور وجودی باشه اینجا که فوقش هم تبدیل بشه به سور وجودی ،سوروجودی که توسط هیچ سور عمومی احاطه نشده
اگه اشتباه میکنم اصلاح کنید
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط:ببین یه سوال میپرسم در چه صورتی ما میاییم از تابع اسکولم یا متغیر اسکولم استفاده میکنیم؟؟(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: سوال ٢٧ نگاه کنید پس چرا اونجوری حل کرده
ببین منم نمیدونم چرا اینجوری سورو اعمال کرده در حالی که هردو صورت سوالشون یکیه ولی ببین ص ۳۱۷ که تابع اسکولم گفته من براین اساس میگم تبدیل به سور وجودی نمیشه بعد یه چیز دیگه هم که هست ما وقتی ارگومانهای تابع رو تغییر میدیم که سور عمومی احاطه کننده سور وجودی باشه اینجا که فوقش هم تبدیل بشه به سور وجودی ،سوروجودی که توسط هیچ سور عمومی احاطه نشده
اخه متغیر x توو صفحه ٣٣١ سمت راست هم هست! اما توو این سوال فقط سمت چپ هست واسه چه مثل صفحه ٣٣١ واسه کل جمله میگیریمش
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:وقتی سور وجودی داخل سور عمومی نباشه از ثابت وقتی باشه از تابع، سوال من اینه که چرا ما سور عمومیو واسه کل جمله گرفتیم نه فقط سمت چپش؟؟ با اینکه سمت راست متغیر x وجود نداره!!! مثال متن واسه کل گرفته چون سمت راست هم x هست!(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط:ببین یه سوال میپرسم در چه صورتی ما میاییم از تابع اسکولم یا متغیر اسکولم استفاده میکنیم؟؟(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: سوال ٢٧ نگاه کنید پس چرا اونجوری حل کرده
اخه متغیر x توو صفحه ٣٣١ سمت راست هم هست! اما توو این سوال فقط سمت چپ هست واسه چه مثل صفحه ٣٣١ واسه کل جمله میگیریمش
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: سوال ٢٧ نگاه کنید پس چرا اونجوری حل کرده
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: سوال ٢٧ نگاه کنید پس چرا اونجوری حل کرده
حرفتون زمانی درسته ک تابع اسکولم باشه ولی اینجا fمتغیر اسکولم داده!!...و چون سور عمومی رو ب وجودی تبدیل کرده قاعدتا باید از متغیر اسکولم استفاده کنه!
شاید چون پرانتز گذاشته خودش منظورش این بود سور عمومی ماله سمت چپه!!..اگ پرانتز نمیذاشت میشد بگی ماله کلشه!!
ولی درکل سوال جالبی نیست...سوال پارسالو نیگاه کنید چقد واضح مطرح شده!
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: من بنظرم ۴میشه.
راهیان چی گفته؟
(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط:ببین یه سوال میپرسم در چه صورتی ما میاییم از تابع اسکولم یا متغیر اسکولم استفاده میکنیم؟؟(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: سوال ٢٧ نگاه کنید پس چرا اونجوری حل کرده