(۰۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: (03 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: نمیدونم میدونید یا نه ولی استرس تست یک روش تست گرفتگی عروق قلب هست که در کلینیکها و بیمارستانها در بخش قلب بعنوان یک روش تشخیصی استفاده میشه. بدینصورت که در حین دویدن بیمار بر روی تردمیل نوار قلبش را میگیرند . تردمیل برای سرعت و شیب از پروتکلهای خاصی استفاده میکنه و در هر مرحله یا استیج کمی به سرعت و شیبش افزوده میشه. فعالیت الکتریکی قلب با بالا رفتن ضربان تغییراتی میکنه و از روی شکل موج پزشک متخصص پی به گرفتگی عروق میبره. این روش تشخیص قطعی نیست ولی اگه دکتر شک کنه بیمار را واسه آنژیوگرافی معرفی میکنه. تحلیل تغییرات سیگنالهای نوار قلب یا الکتروکاردیوگراف یکی از جالبترین مباحث پردازش سیگنال هست و نرم افزارهای مربوطه دارای ارزش بالایی هستند. معیارهایی هم برای تحلیل وجود داره که معتبرترینش معیار مینه سوتا کدینگ هست که توسط دانشگاه مینه سوتا گذاشته شده. جای مهندسین نرم افزار در این مباحث واقعا" خالی است.
ببخشید که موضوع را عوض کردم.
از روی شکل من پزشک پی به گرفتگی عروق میبره؟
واقعا فکر کنم جا داره یه تاپیک هم برای این عرصه های ناشناخته مهندسی کامپیوتر باز کرد
بحث عوض نشه بگن من از مدیریتم سوئ استفاده میکنم
ببینید در قلب یک گره هست باسم گره الکتریکی قلبElectrical heart node
تغییر پتانسیل این گره ماهیچه قلب را تحریک میکنه و ماهیچه منقبض میشه و خون را از بطن چپپمپ میکنه و بعد برعکس میشه و قلب باز میشه و خون را به داخل دهلیز راست میکشه. مدار سنکرون باین زیبایی که خدا آفریده واز هشت هفتگی تا صد سالگی یا بالاتر کار میکنه هیچ جا نمی بینید. این سیگنال ایجادشده توسط این گره وقتی بسطح بدن میرسه میشه نوار قلب که دستگاه اون را حس میکنه و نمایش میده یا روی کاغذ میکشه. اگه ماهیچه قلب خوب تحریک نشه مثلا" یک رگ گرفته داشته باشه که چون تغذیه خونی نمیشه عملکرد بهم میریزه شکل موج تغییر میکنه. تغییر در یک قطعه از شکل موج هست که بنام St Segmentمعروفه. این قطعه شیب و اندازه اش عوض میشه.(نه از روی شکل شما). این میشه بیماری عروقی قلب. بیماری دریچهها با دستگاه تصویربرداری اولتراسوند بنام اکو کاردیوگراف مشخص میشه.
اینقدر حیفه که بچه های برق و مهندسی پزشکی در این زمینهها کار میکنند و در نوشتن نرم افزارهاش مهندسین نرم افزار نیستند.