۰
subtitle
ارسال: #۱

راه حل peterson
سلام
تو راه حل پترسن میگیم ک قحطی نداریم
ولی اگ اینجور فرض کنیم که؛
فرایند۰فلگ خودش رو trueکنه وturn=0قرار بده بعد سوییچ بشه به فرایند ۱ و اونم فلگ خودشوtrue کنهو قبل ازاینکهturnخودشو۱کنه دوباره به فرایند۰سوییچ بشه فرایند۰تو حلقه انتظار می افته حالا اینجا ما یک cpuک بیشتر نداریم اونم الان درگیر حلقه هست الان فرایند ۱ ،cpuنداره که بخوادturnرو ۱کنه تافرایند ۰بتونه وارد ناحیه بحرانی شود!
حالا این اسمش قحطی نیس؟؟فرایند۰دچار قحطی نمیشه؟
تو راه حل پترسن میگیم ک قحطی نداریم
ولی اگ اینجور فرض کنیم که؛
فرایند۰فلگ خودش رو trueکنه وturn=0قرار بده بعد سوییچ بشه به فرایند ۱ و اونم فلگ خودشوtrue کنهو قبل ازاینکهturnخودشو۱کنه دوباره به فرایند۰سوییچ بشه فرایند۰تو حلقه انتظار می افته حالا اینجا ما یک cpuک بیشتر نداریم اونم الان درگیر حلقه هست الان فرایند ۱ ،cpuنداره که بخوادturnرو ۱کنه تافرایند ۰بتونه وارد ناحیه بحرانی شود!
حالا این اسمش قحطی نیس؟؟فرایند۰دچار قحطی نمیشه؟
۰
ارسال: #۲

RE: راه حل peterson
حلقه ای که گفتید به اون busy-waiting میگیم.
busy-waiting رو میتیونید اینطوری در نظر بگیرید که اگه شرط حلقه true باشه، اینقدر حلقه اجرا میشه تا time slice پردازه تموم بشه و پردازه سوییچ بشه.
پس در این شرایطی که شما فرمودید: اگه فرض کنیم time slice=0.1second باشه، حلقه پردازه ی ۰ اینقدر اجرا میشه تا زمان پردازه تموم شه و سوییج بشه به پردازه ۱
پس قحطی نداریم.
busy-waiting رو میتیونید اینطوری در نظر بگیرید که اگه شرط حلقه true باشه، اینقدر حلقه اجرا میشه تا time slice پردازه تموم بشه و پردازه سوییچ بشه.
پس در این شرایطی که شما فرمودید: اگه فرض کنیم time slice=0.1second باشه، حلقه پردازه ی ۰ اینقدر اجرا میشه تا زمان پردازه تموم شه و سوییج بشه به پردازه ۱
پس قحطی نداریم.
۰
ارسال: #۳

پاسخ : RE: راه حل peterson
(۱۹ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)moodix نوشته شده توسط: حلقه ای که گفتید به اون busy-waiting میگیم.فقط جمله اولتونو فهمیدم بقیه جمله ها بهم ریخته بود نفهمیوم چی نوشتین!
پس قحطی نداریم.
ولی متوجه شدم ک این انتظار مشغول هس.
۰
ارسال: #۴

یعنی به چه صورته؟ برای من که مرتب نشون میده! با ۲ تا مرورگر امتحان کردم.
۰
۰
ارسال: #۶

خب من دوباره مینویسم، کلمات انگلیسی رو پاک میکنم شاید درست شه!
حلقه بالا رو میتیونید اینطوری در نظر بگیرید که اگه شرط حلقه درست باشه، اینقدر حلقه اجرا میشه تا برش زمانی پردازه تموم بشه و پردازه سوییچ بشه.
پس در این شرایطی که شما فرمودید: حلقه پردازه ی ۰ اینقدر اجرا میشه تا زمان پردازه تموم شه و سوییج بشه به پردازه ۱
پس قحطی نداریم.
حلقه بالا رو میتیونید اینطوری در نظر بگیرید که اگه شرط حلقه درست باشه، اینقدر حلقه اجرا میشه تا برش زمانی پردازه تموم بشه و پردازه سوییچ بشه.
پس در این شرایطی که شما فرمودید: حلقه پردازه ی ۰ اینقدر اجرا میشه تا زمان پردازه تموم شه و سوییج بشه به پردازه ۱
پس قحطی نداریم.
۰
ارسال: #۷

پاسخ : RE: راه حل peterson
(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ)moodix نوشته شده توسط: خب من دوباره مینویسم، کلمات انگلیسی رو پاک میکنم شاید درست شه!اوکی.گرفتم چی شد.
پس قحطی نداریم.
مرسی ازتون
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close