۰
subtitle
ارسال: #۱

مهندسی کامپیوتر ۸۹-انواع داده اولیه
سلام بچه ها یکی این سوالو توضیح میدم!!!!من هیچیشو متوجه نمیشم
۰
ارسال: #۲

RE: مهندسی کامپیوتر ۸۹-انواع داده اولیه
سلام ببین در این سوال ابتدا باید عبارات داده شده رو متوجه بشی ک داره چکار میکنه:
در این عبارت Xورودی تابع h و خروجی تابع h ورودی تابع g پس در نتیجه جواب تابع باید بشه خروجی g
خب حالا یکی یکی گزینه هارو رد میکنیم تا ب گزینه درست برسیم
دلیل رد گزینه یک:
دراین گزینه a ,b , c مستقل از هم هستند و معلوم نیست ک کدوم متغیر ورودی کدوم خروجی در ضمن خروجی هم با هیچ کدوم از متغیرهای سمت چپ نیست.
دلیل رد گزینه ۲ و۴
از اونجایی ک این دو تابع تابع های مستقل هستند نباید ورودی هر دو تابع یکی باشه
گزینه ۳
ببین در گزینه ۳ گونه ورودی سوم ک c هستش ورودی تابع h قرارمیگیره و گونه ورودی دوم میسازه حالا خروجی گونه ورودی دو شده a ک ورودی گونه ورودی اول یعنی تابع g هستش و خروجی این تابع شده b که b میشه خروجی اصلی عبارت.
خیلی سعی کردم خوب توضیح بدم متاسفم ولی این دیگه ته قدرت بیانم بود انشالله متوجه بشی
در این عبارت Xورودی تابع h و خروجی تابع h ورودی تابع g پس در نتیجه جواب تابع باید بشه خروجی g
خب حالا یکی یکی گزینه هارو رد میکنیم تا ب گزینه درست برسیم
دلیل رد گزینه یک:
دراین گزینه a ,b , c مستقل از هم هستند و معلوم نیست ک کدوم متغیر ورودی کدوم خروجی در ضمن خروجی هم با هیچ کدوم از متغیرهای سمت چپ نیست.
دلیل رد گزینه ۲ و۴
از اونجایی ک این دو تابع تابع های مستقل هستند نباید ورودی هر دو تابع یکی باشه
گزینه ۳
ببین در گزینه ۳ گونه ورودی سوم ک c هستش ورودی تابع h قرارمیگیره و گونه ورودی دوم میسازه حالا خروجی گونه ورودی دو شده a ک ورودی گونه ورودی اول یعنی تابع g هستش و خروجی این تابع شده b که b میشه خروجی اصلی عبارت.
خیلی سعی کردم خوب توضیح بدم متاسفم ولی این دیگه ته قدرت بیانم بود انشالله متوجه بشی
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close