۰
subtitle
ارسال: #۱

چرا این زبان مستقل از متن نیست؟
سلام
سوال صفحه ۲۴۷ سوال ۴ قسمت d
من تونستم گرامر این سوال را به دست بیارم اما صورت سوال میگه مستقل از متن نیس چرا؟
سوال صفحه ۲۴۷ سوال ۴ قسمت d
من تونستم گرامر این سوال را به دست بیارم اما صورت سوال میگه مستقل از متن نیس چرا؟
۱
ارسال: #۲

RE: چرا این زبان مستقل از متن نیست؟
من همیشه تو ذهنم سعی می کنم واسش ماشین بسازم البته آدم باید حسابی حواسش جمع باشه ولی باز هم از گرامر راحت تره . در باره این مثال هم با ماشین به راحتی میشه فهمید چرا. اما گرامری که شما نوشتید این زبان و تولید نمیکنه یک مثال ساده مثلا رشته :
a^5 b^5 c^6
طبق سوال عضوی از زبان است ولی توسط گرامر شما قابل تولید نیست
علت هم این است که زمانی که شما دارید از اشتقاق
c'---> bc'c
استفاده میکنید نمی دونید که قبلا چندتا c به خاطر a بوجود اومده و b ما می تونه بدون تولید c اون تعداد ظاهر بشه و بعد از اون مقدار نیاز هست که هر بار که b بخواهد ظاهر شود یک c هم با خودش تولید کند.
در واقع گرامر شما شرطی که در نظر گرفته n+j<k هستش
a^5 b^5 c^6
c'---> bc'c
استفاده میکنید نمی دونید که قبلا چندتا c به خاطر a بوجود اومده و b ما می تونه بدون تولید c اون تعداد ظاهر بشه و بعد از اون مقدار نیاز هست که هر بار که b بخواهد ظاهر شود یک c هم با خودش تولید کند.
ارسال: #۳

مرسی ،من دقیقا با ماشبن ردش کردم آما واسم جالب بود گرامرس پس قلقش واسم در اومد
(۱۱ دى ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ)moloodi pid=v'324446 نوشته شده توسط: من همیشه تو ذهنم سعی می کنم واسش ماشین بسازم البته آدم باید حسابی حواسش جمع باشه ولی باز هم از گرامر راحت تره . در باره این مثال هم با ماشین به راحتی میشه فهمید چرا. اما گرامری که شما نوشتید این زبان و تولید نمیکنه یک مثال ساده مثلا رشته :
a^5 b^5 c^6
c'---> bc'c
۰
ارسال: #۵

۰
ارسال: #۶

برای اینکه c د ر پشته دسترسی نداره به a که حواسش باشه ازش بیشتر باشه و تعدادش را چک کنه...فقظ به bها دسترسی داره
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close