زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۲:۲۹ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

حساب لامبدا کامپیوتر ۹۰

ارسال:

Ametrine پرسیده:

Question حساب لامبدا کامپیوتر ۹۰

اون x هایی که توی تصویر مشخص کردم کدوم آزاد و کدوم مقید هستن؟
البته جواب گزینه ۴ هست ولی من اون x ها رو میخوام بدونم اونجا چیکاره هستن؟

نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۰
ارسال:

ana9940 پاسخ داده:

RE: حساب لامبدا کامپیوتر ۹۰

(۳۰ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:  اون x هایی که توی تصویر مشخص کردم کدوم آزاد و کدوم مقید هستن؟

مربوط به همین درسه؟؟؟Big Grin Huh
مربوط به کدوم بخشه؟ نام های مستعار یا انقیاد ها؟؟

۰
ارسال:

bluebaran پاسخ داده:

(۳۰ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:  اون x هایی که توی تصویر مشخص کردم کدوم آزاد و کدوم مقید هستن؟

هر دو x تو حوزه هستن دیگه کل X ای پرانتز تو حوزه x هست اگه x قبل لامبدا بود میشد آزاد

ارسال:

Ametrine پاسخ داده:

(۰۳ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ)bluebaran نوشته شده توسط:  هر دو x تو حوزه هستن دیگه کل X ای پرانتز تو حوزه x هست اگه x قبل لامبدا بود میشد آزاد
ممنون.

(۰۲ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:  مربوط به همین درسه؟؟؟Big Grin Huh
مربوط به کدوم بخشه؟ نام های مستعار یا انقیاد ها؟؟
مربوط به فصل مدلسازی خواص زبان هست (از کتاب پرات)
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش زبان انگلیسی:اصطلاح حساب حساب کاکا برادر! cyruskingsolomon ۰ ۲,۵۸۶ ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ
آخرین ارسال: cyruskingsolomon
  سن واقعی بدن خود را حساب کنید fahimehazimi ۷۱ ۳۹,۴۴۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ ۰۴:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: gerdoo_456
  نحوه محاسبه دفیق لگاریتم بدون ماشین حساب mcse2010 ۲ ۸۲,۳۹۴ ۲۸ مهر ۱۳۹۸ ۰۹:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: chemical_darton29
  محاسبه تراز معدل موثر از رشته آی تی یا علوم کامپیوتر به مهندسی کامپیوتر یا بالعکس gnulinux ۰ ۲,۵۰۸ ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: gnulinux
Wink قبول شده های (علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر و IT ) سال ۹۸ اینجا اعلام کنند gaslakh ۲۵ ۱۵,۷۸۵ ۱۸ شهریور ۱۳۹۸ ۱۱:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: mehdi.m2
  فرق بین مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار با مهندسی کامپیوتر نرم افزار Rafaat ۰ ۴,۲۱۶ ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Rafaat
  اهدای کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر معماری کامپیوتر alirezazarei28 ۱۲ ۸,۸۵۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: fatima73
  حساب رابطه ای Hopegod ۰ ۱,۸۹۹ ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Hopegod
  بهترین کتاب ریاضی عمومی(حساب دیفرانسیل وانتگرال) farhikhtegan ۷ ۱۹,۴۹۱ ۳۰ آبان ۱۳۹۵ ۰۳:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: tialomy
  علوم کامپیوتر شهید بهشتی یا مهندسی کامپیوتر تبریز sina.ba ۷ ۸,۳۰۱ ۰۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: Amir V

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close