۰
subtitle
ارسال: #۱

[درخواست اپلود]ویس کامل ریاضی مهندسی کریمی
با عرض سلام
بچهها تو رو خدا اگه کسی جزوه ساختمان داده مهندس طورانی و یا ویس کامل ریاضی مهندسی دکتر کریمی رو داره بگه من به شدت نیاز دارم
کمکم کنید
با تشکر
بچهها تو رو خدا اگه کسی جزوه ساختمان داده مهندس طورانی و یا ویس کامل ریاضی مهندسی دکتر کریمی رو داره بگه من به شدت نیاز دارم
کمکم کنید
با تشکر
۰
ارسال: #۳

RE: ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی
(۲۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: به
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بروید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هم قسمت سفارش
پشتکار عزیز
من بسته مانشت اول رو دارم اتفاقا ویس مهندس کریمی رو اونجا گوش دادم اما ناقص بود تا ۳ فصل که میشد تقریبا ۶ جلسه در بسته بود و بقیه اش نبود اون ۶ جلسه همراه جزوه بود و خیلی به من کمک کرد . حالا من ون ۶ جلسه باقیمانده رو میخوام.
در مورد ساختمان داده هم صدای مهندس طورانی هست اما جزوه اش نیست و صدا بدون جزوه.......
با تشکر از پاسخ شما
۰
ارسال: #۴

ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی
باید جزوه را بخریم من خیلی گشتم نبود
ارسال: #۵

۰
ارسال: #۶

منم هرچه گشتم جزوه ساختمان داده را پیدا نکردم
۰
ارسال: #۸

(۱۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط:این voice دقیقاً همون voice بسته مانشت هست که قبلاً دوست خوبم مرجان آپلود کرده بودند.
voice استاد کریمی
و کامل نیست.
اینو گفتم تا دوستانی که قبلاً دانلود کردند، اشتباهاً دوباره دانلودش نکنند.
۰
ارسال: #۹

ای وای خودت که link داده بودی !!!!! حالا کاملشو نداری؟
ارسال: #۱۰

۰
ارسال: #۱۱

کار خوبی کردی من که خیلی به این voice نیاز داشتم ... باقیشم پیدا می شه
۰
ارسال: #۱۲

ارسال: #۱۳

(۱۵ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ)arshad91 نوشته شده توسط: کاش یه دست خیری پیدا میشد ساختمان طورانی قرار میدادسلام
من تست هایی که آقای طورانی سر کلاس حل می کنن رو برای خودم نوشتم و جزوه کردم. ولی فقط تست ها.
البته فعلاً فصل درختها و مرتب سازی رو گوش دادم و نوشتم.
اگر به نظرتون بدرد می خوره اسکن و آپلود کنم.
۰
ارسال: #۱۴

دوستان به لینک های زیر مراجعه کنید دانلود کتاب ساختمان داده پارسه هس ببینید از اینا داره تدریس میکنه به منم خبر بدین
۰
ارسال: #۱۵

سلام به همگی ....بچهها کسی بقیه ویس استاد کریمی (ریاضی مهندسی) رو نداره ...تو سایتها فقط ۶ جلسه اولش رو آپلود کردند ...کسی بقیه جلساتش رو نداره ؟؟؟؟....من خیلی گشتم اما نتونستم پیدا کنم.....کسی هست که بتونه کمکم کنه ؟؟؟؟
ارسال: #۱۶

(۲۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ)passenger1987 نوشته شده توسط: سلام به همگی ....بچهها کسی بقیه ویس استاد کریمی (ریاضی مهندسی) رو نداره ...تو سایتها فقط ۶ جلسه اولش رو آپلود کردند ...کسی بقیه جلساتش رو نداره ؟؟؟؟....من خیلی گشتم اما نتونستم پیدا کنم.....کسی هست که بتونه کمکم کنه ؟؟؟؟
یه خواهش داشتم اگه پیدا کردین یا کسی گرفتین من رو هم در جریان قرار بدید واقعا نیاز دارم
۰
ارسال: #۱۷

یه سوال... ساختمان داده پارسه برای ارشد همون کتاب و مباحث ساختمان داده برای کارشناسی هست؟ هیچ فرقی نداره؟
اگر نه پس چرا کلاس هاش مجزا برگزار میشه؟
اگر نه پس چرا کلاس هاش مجزا برگزار میشه؟
۰
ارسال: #۱۸

سارا جان سلام..خیلی بدردم خورد نوشته هات.دستت درد نکنه.. عزیزم بقیه شو ننوشتی جسارتاً بهم بدی؟؟
ارسال: #۱۹

۰
ارسال: #۲۰

(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ)kashan64 نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:
سارا جان سلام..خیلی بدردم خورد نوشته هات.دستت درد نکنه.. عزیزم بقیه شو ننوشتی جسارتاً بهم بدی؟؟
سلام. خواهش می کنم. خوشحالم که بدرتون خورده
متاسفانه بقیشو ننوشتم.
آخی حیف شدددد....مررسی سارا جووون ...بوووس
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close