۰
subtitle
ارسال: #۱

مرتب سازی هرمی
مرتب سازی هرمی درجاست یا غیر درجا؟ برای آرایه نیاز به حافظه اضافی داره یا برای ساختن heap ؟ یا اصلا لازم نداره و همه رو تو یه حافظه انجام میده؟
۱
ارسال: #۲

RE: مرتب سازی هرمی
مرتب سازی هرمی از نوع درجاست اگه ساخت هیپ با عمل هیپی فای باشه که تو خود ارایه است وحافظه اضافی نمیخواد واگه عنصرها یکی یکی وارد شن بازم حافظه اضافی نمیخواد به ترتیب ورود هیپو میسازه.
۱
ارسال: #۳

بچه ها اصلا درخت که تو حافظه وجود نداره.خود هیپ بستگی داره از چه ساختمان داده ایی استفاده بشه واسه ذخیره اش تو حافظه .که اصولا از ارایه استفاده میشه که خاصیت هیپ تو ارایه پیاده سازی میشه.
۰
ارسال: #۴

نظرم با نظرم سافتور یکیه هیپ متعادل نیست ولی درجا است چون تمام عملیات heapify داخل همون آرایه ک عناصر هستن انجام میشه اینم صرفا جهت تایید گفتم
۰
ارسال: #۶

ارسال: #۷

(۱۹ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:(19 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: یعنی میگین درختو نمیسازه و فقط تو آرایه heapify میکنه؟
فک کن ی آرایه است n خونه ایست حالا فرزندای گره i داخل گره های ۲i+1 , 2i هستن دیگه حالا اینجوری هیپیفای رو انجام میده i با فرزنداش مقابسه میشه داخل همون آرایه
متوجه شدی
آره عزیزم دستت درد نکنه
ارسال: #۸

(۱۹ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(19 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:(19 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: یعنی میگین درختو نمیسازه و فقط تو آرایه heapify میکنه؟
فک کن ی آرایه است n خونه ایست حالا فرزندای گره i داخل گره های ۲i+1 , 2i هستن دیگه حالا اینجوری هیپیفای رو انجام میده i با فرزنداش مقابسه میشه داخل همون آرایه
متوجه شدی
آره عزیزم دستت درد نکنه
خواهش
۰
ارسال: #۹

این عکسا قسمتای از کتاب سی ال ار اس در مورد درجا و داه ساختار هیپ غیر درجا مث ادغامی یعنی ب یه آرایه کمکی برای نگه داری عناصر نیاز داره
موفق باشید
موفق باشید
ارسال: #۱۰

(۲۰ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: این عکسا قسمتای از کتاب سی ال ار اس در مورد درجا و داه ساختار هیپ غیر درجا مث ادغامی یعنی ب یه آرایه کمکی برای نگه داری عناصر نیاز داره
موفق باشید
خب اینکه دقیقا متضاد با چیزیه که من یاد گرفتم. مگه درجا به الگوریتمی نمیگیم که حافظه ی کمکی نمیخواد و تو حافظه ی اصلی کاراشو انجام میده؟
ارسال: #۱۱

(۲۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(20 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: این عکسا قسمتای از کتاب سی ال ار اس در مورد درجا و داه ساختار هیپ غیر درجا مث ادغامی یعنی ب یه آرایه کمکی برای نگه داری عناصر نیاز داره
موفق باشید
خب اینکه دقیقا متضاد با چیزیه که من یاد گرفتم. مگه درجا به الگوریتمی نمیگیم که حافظه ی کمکی نمیخواد و تو حافظه ی اصلی کاراشو انجام میده؟
متضاد نیست ک ترجمه جمله میشه:
یه تعداد عناصر ثابت که هرگز در یک حافظه بیرونی ذخیره نشوند .ever هرگز
ارسال: #۱۲

(۲۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:(20 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(20 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: این عکسا قسمتای از کتاب سی ال ار اس در مورد درجا و داه ساختار هیپ غیر درجا مث ادغامی یعنی ب یه آرایه کمکی برای نگه داری عناصر نیاز داره
موفق باشید
آره ولی صفحه ی اول مرتب سازی پورانو نگاه کن نوشته: اگر در روش مرتب سازی از فضای کمکی به طول ثابت (غیروابسته به عناصر ورودی) استفاده شده باشد، روش مرتب سازی درجا و در غیر اینصورت برون از جاست. کتاب من چاپ هفتمه
ارسال: #۱۳

(۲۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(20 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:(20 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(20 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: این عکسا قسمتای از کتاب سی ال ار اس در مورد درجا و داه ساختار هیپ غیر درجا مث ادغامی یعنی ب یه آرایه کمکی برای نگه داری عناصر نیاز داره
موفق باشید
آره ولی صفحه ی اول مرتب سازی پورانو نگاه کن نوشته: اگر در روش مرتب سازی از فضای کمکی به طول ثابت (غیروابسته به عناصر ورودی) استفاده شده باشد، روش مرتب سازی درجا و در غیر اینصورت برون از جاست. کتاب من چاپ هفتمه
ببین کتاب ساختمان مقسمی هم ک دارم همینو ک شما گفتید نوشته ولی من کلاس استاد فیلی ک رفتم گفتن اگه برای مرتب سازی ب حافظه اضافی غیر از ورودی نیاز نداشته باشد میشه درجا اگه ب حافظه کمکی نیاز داشته باشد میشه برون از جا حالا نمیدونم چرا تعریف این کتابا اینجوری ولی سی ال ار اس هم ک دیدی مث دکتر فیلی توضیح داه اصن ملاکو میزاریم مرتب سازی ادغامی میبینی برای مرتب سازی نیاز ب یه ارایه کمکی داره پس غیر درجاست دیگه
در جا و غیر درجا مربوط ب حافظه کمکی
داخلی و خارجی ب رم و دیسک
پایدار و ناپایدار مربوط ب به ترتیب نسبی
آها فهمیدم منظور این جمله ای ک گفتی چیه همه الگوریتم های مرتب سازی تنها ب تعداد محدودی از خونه های حافظه احتیاج دارن ک مستقل از n ک میشه درجا خب ولی غیر درجا یه آرایه کمکی دقیقا با n عنصر میخاد و وابسته است ب n
متوجه شدی؟؟
۰
ارسال: #۱۵

ارسال: #۱۶

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close