۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال IT89
سلام میشه بگید این سوالی که اینجا میذارم چرا جوابش گزینه ۲ نمیشه
به نظر من این وابستگی صفت غیر کلید به زیر مجموعه های کلید اصلی هست یعنی وابستگی جزیی پس در
نرمال ۲NF نیست !!!!!!!
چرا جوابش شده گزینه ۴ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال:
اگر در جدول st وابستگی تابعی code--> S را داشته باشیم انگاه این جدول در کدام فرم نرمال نمیباشد؟ ( St(S,T,Date,Time,Code
بانک اطلاعاتی تولید کنندگان و قطعات شامل روابط زیر است :
۱)CCNF
۲) ۲NF
۳) ۳NF
۴) BCNF
نظر خودم : من میگم چون (S,T )کلید اصلی در جدول تولید کنندگان و قطعات هستند پس کد که صفت غیر کلید هست به زیر مجموعه کلید اصلی یعنی S وابسته است پس ۲NF بودن نقض میشه!!!
لطفا راهنمایی کنیدددد مرسی
به نظر من این وابستگی صفت غیر کلید به زیر مجموعه های کلید اصلی هست یعنی وابستگی جزیی پس در
نرمال ۲NF نیست !!!!!!!
سوال:
اگر در جدول st وابستگی تابعی code--> S را داشته باشیم انگاه این جدول در کدام فرم نرمال نمیباشد؟ ( St(S,T,Date,Time,Code
بانک اطلاعاتی تولید کنندگان و قطعات شامل روابط زیر است :
۱)CCNF
۲) ۲NF
۳) ۳NF
۴) BCNF
نظر خودم : من میگم چون (S,T )کلید اصلی در جدول تولید کنندگان و قطعات هستند پس کد که صفت غیر کلید هست به زیر مجموعه کلید اصلی یعنی S وابسته است پس ۲NF بودن نقض میشه!!!
لطفا راهنمایی کنیدددد مرسی
۱
ارسال: #۲

RE: سوال IT89
ارسال: #۳

(۰۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(08 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: سلام میشه بگید این سوالی که اینجا میذارم چرا جوابش گزینه ۲ نمیشهحرف شما زمانی درسته که وابستگی به صورت S# ----> Code باشه.
...
اینجا هم چون که Code کلید کاندید نیست پس رابطه BCNF نیست.
چه جالب ! ممنون... پس اگه صفت هایی که کلید اصلی هستن وابستگی داشته باشن به صفت های غیر کلید , BCNF رو نقض میکنن ولی توی قبلی ها یعنی ۱nf 2nf 3nf مشکلی ایجاد نمیکنن!
ارسال: #۴

(۰۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: چه جالب ! ممنون... پس اگه صفت هایی که کلید اصلی هستن وابستگی داشته باشن به صفت های غیر کلید , BCNF رو نقض میکنن ولی توی قبلی ها یعنی ۱nf 2nf 3nf مشکلی ایجاد نمیکنن!در واقع BCNF زمانی نقض میشه که دترمینان ، کلید کاندید نباشه.
دترمینان همون عبارت سمت چپ فلش هستش.
ارسال: #۵

(۰۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(08 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: چه جالب ! ممنون... پس اگه صفت هایی که کلید اصلی هستن وابستگی داشته باشن به صفت های غیر کلید , BCNF رو نقض میکنن ولی توی قبلی ها یعنی ۱nf 2nf 3nf مشکلی ایجاد نمیکنن!در واقع BCNF زمانی نقض میشه که دترمینان ، کلید کاندید نباشه.
دترمینان همون عبارت سمت چپ فلش هستش.
متشکرم.
۰
ارسال: #۶

(۰۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: سلام میشه بگید این سوالی که اینجا میذارم چرا جوابش گزینه ۲ نمیشه
نرمال ۲NF نیست !!!!!!!
سوال:
اگر در جدول st وابستگی تابعی
]چرا سوالتون کامل نیست ؟!!
ارسال: #۷

(۰۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ)shivap69 نوشته شده توسط:(08 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: سلام میشه بگید این سوالی که اینجا میذارم چرا جوابش گزینه ۲ نمیشه
نرمال ۲NF نیست !!!!!!!
سوال:
اگر در جدول st وابستگی تابعی
]چرا سوالتون کامل نیست ؟!!
ببخشید کامل شد...!
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سوال ۹۵ سیستم عامل IT89 (محاسبه میانگین زمان دسترسی در حافظه مجازی؟) | amin_msd | ۱۴ | ۱۱,۱۶۸ |
۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ آخرین ارسال: amin_msd |
|
سوال از الگوریتم های جستجو - IT89 | explorer | ۱۲ | ۵,۰۶۷ |
۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ آخرین ارسال: equilibrium |
|
چند سوال از کنکور های IT89-90 و کامپیوتر ۹۰ | msn_issue | ۱ | ۱,۵۹۱ |
۱۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ق.ظ آخرین ارسال: fsi2013 |
|
عامل های منطقی - IT89 و IT90 | MSZ | ۷ | ۴,۹۰۲ |
۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ آخرین ارسال: MSZ |
|
یکسان سازی - IT89 | MSZ | ۱۰ | ۶,۷۰۷ |
۲۷ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ق.ظ آخرین ارسال: MSZ |
|
تست هوش مصنوعی-۹۲سراسری it89(جستجو) | rad.bahar | ۴ | ۳,۲۹۶ |
۱۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ آخرین ارسال: atharrashno |
|
تست گسسته IT89 | netsupport | ۵ | ۳,۹۲۰ |
۰۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ق.ظ آخرین ارسال: Jooybari |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close