۰ subtitle ارسال: #۱ ۲۸ آبان ۱۳۹۳, ۰۵:۰۲ ب.ظ alifarokhi پرسیده: اجرای قطعه کد در یک خط لوله [attachment=17267]سلام بچه های عزیز میشه کمکم کنی در حل این سئوال و توضیح بدید با تشکر
۰ ارسال: #۲ ۲۹ آبان ۱۳۹۳, ۰۹:۵۵ ق.ظ alifarokhi پاسخ داده: RE: اجرای قطعه کد در یک خط لوله (۲۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)alifarokhi نوشته شده توسط: سلام بچه های عزیز میشه کمکم کنی در حل این سئوال و توضیح بدید با تشکر بچه ها خواهشا یه راهنمایی یه کمکم یا یه منبعی معرفی کنید؟
۰ ارسال: #۳ ۲۹ آبان ۱۳۹۳, ۰۲:۱۹ ب.ظ NP-Cσмρℓєтє پاسخ داده: RE: اجرای قطعه کد در یک خط لوله لینک عکستون کار نمیکنه انگار! من نتونستم ببینم
۰ ارسال: #۴ ۲۹ آبان ۱۳۹۳, ۰۲:۳۶ ب.ظ MiladCr7 پاسخ داده: RE: اجرای قطعه کد در یک خط لوله منم نتونستم ببینم
۰ ارسال: #۵ ۳۰ آبان ۱۳۹۳, ۰۸:۰۰ ب.ظ abji22 پاسخ داده: RE: اجرای قطعه کد در یک خط لوله من ک دیدم لطفا توضیح بدید منم مشکل دارم
۰ ارسال: #۶ ۳۰ آبان ۱۳۹۳, ۱۰:۱۹ ب.ظ ezra پاسخ داده: RE: اجرای قطعه کد در یک خط لوله چی رو توضیح بدیم ؟ منظورش اینه که چه هازاردایی ممکنه پیش بیاد یا حباب تولید میشه یانه !
۰ ارسال: #۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۳, ۱۲:۵۷ ب.ظ alifarokhi پاسخ داده: RE: اجرای قطعه کد در یک خط لوله (۲۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)alifarokhi نوشته شده توسط: سلام بچه های عزیز میشه کمکم کنی در حل این سئوال و توضیح بدید با تشکر بچه ها یه راهنمایی یه چیزی کمک کنید برا مریض میخوام ؟