سلام دوستان. بنده دارم روی این موضوع کار می کنم. بهبود مصرف انرژی در شبکه های MWSN به کمک یک روش خوشه بندی.
الان اواخر کار هستم و مقاله رو هم جم و جور کردم.
والله چی بگم. این موضوع بسیار داغ بوده زمان خودش. اولین پروتکل بین لایه ای توسط خانم heinzelman که فارغ التحصیل M.I.T بودن، ارائه شد. بنده چندین بار مراحمشون شدم چن تا سوال پرسیدم، بعد یه مدت کلا دیگه جواب سوالات رو نمی داد. خخخ . رفتم تو رزومه شون ظاهرا ایشون فازش عوض شده!
منظورم اینه که یکم داره قدیمی میشه. الان شما همین الان برو تو گوگل بنویس : بهبود انرژی در شبکه های حسگر بیسیم به کمک پنیر یا ماست !!! چند تا روش براتون میاره خخخخ .
به نظرم دوستانی که دارن موضوع پایان نامه انتخاب می کنن یه کم بیشتر تحقیق کنن بعد تصمیم بگیرن.
برای شخص خودم، اگه الان برمی گشتم به عقب شبکه های اجتماعی کار می کردم
البته بازم میگم که تو فاصله های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۸ و اینا خیلی موضوع داغی بوده. مخصوصا localization و بهبود انرژی.
این هم بگم که انتخاب سرخوشه رو کلا بی خیال شید. چون انقد روش ارائه شده که دیگه بهتره کسی بهش فک نکنه. این آواخر هرکی راجب انتخاب خوشه روش داده کلا چیز بچگانه ای نوشتن. پس بهتره شما هم بهش فک نکنید.
نکته آخرم این که دوستانی که به فکر اپلای هستن، تا جایی که من اطلاع دارم اپلای کردن با شبکه حسگر کار سخت تری هستش. چون جذابیت قبلیش رو از دست داده. و طبیعتا اساتید دانشگاه های خارجی کمتر بهش بها می دن.
ولی با این وجود من حساب کتاب زیاد کردم واسه اپلای خواهشا دوستان دعا کنن