من در حیطه پردازش تصویر کار میکنم. قبل از هر چیز بگم کسی نمیدونه شما چه شخصیتی دارید و آیا مسئولیتی که قبول میکنید رو تا ته پیگیر خواهید بود یا نه . و اینکه چقدر پشتکار و تلاش دارید . بالاخره چون موضوع براتون جدیده و تا حالا اصلا کار نکردید مسلماً نیاز به تلاش مضاعف دارید تا پایه خودتون رو قوی کنید. اما با فرض اینکه شما آدم با پشتکاری هستید و انگیزه بالایی دارید که حتما دارید میگم :
۱ - پردازش تصویر حیطه بسیار جالب و شیرینیه . چون با حس بصری شما ارتباط داره و نتایج رو به عینه میبینید .
۲- گستره کاری بسیار زیادی داره و این که شما بگید رو پردازش تصویر کار کنم کافی نیست. باید موضوع رو محدود کنید مسلماً .
۳ - پردازش تصویر معمولا پیش نیازی برای پروژه های بینایی ماشین هست. پیشنهاد میکنم در صورتی وارد حیطه بینایی ماشین بشید که درس های مثل یادگیری ماشین و یا بازشناسی الگو رو پاس کرده باشید. حذف نویز از تصویر یا بخش بندی تصویر یا فشرده سازی تصویر و این موارد در پردازش تصویر بحث میشن و به نسبت ساده تر از پروژه هایی مثل بازشناسی و ... هستند که در بینایی قرار دارند .
۴ - پردازش سیگنال هم خیلی جالبه و کاربردهای خودش رو داره . مثل پردازش سیگنال های صوت ، حیاتی ، سیگنال های حسگر های مختلف مثل ژیروسکوپ و .... . ولی من شخصا پیشنهاد میکنم پردازش تصویر کار کنید نه چون خودم کار میکنم. چون مطالب بیشتری یافت میکنید و افراد بیشتری میتونن بهتون کمک کنن احتمالا.
۵ - انشاالله موفق باشید.