۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از CLRS جواب با مانشت!!!
بچهها در اینجا سوالاتی که تو بخش ساختمان داده و طراحی الگوریتم از CLRS مطرح شده به صورت طبقه بندی شده و برای رفاه حال شما بصورت متمرکز قرار داده میشه( قبلاً سوالات و جوابها بسیار پراکنده و حاوی ارسال های غیر مرتبط بود.
جواب از mfXpert:
یکی از دوستان خواسته بود تا جواب تمرین ۳-۳ رو قرار بدم.من ترتیب زیر رو به دست آوردم(تضمین نمی کنم که صددرصد درست باشه)
[tex]1=n^{\frac{1}{lgn}}< lnln(n)< \sqrt{lgn}< ln(n)< \sqrt{2}^{lg(n)}<2^{lg(n)}=n<lg(n!)<(lgn)^{2}<n.lg(n)<n^{2}=4^{lg(n)}<n^{3}<(\frac{3}{2})^{n}<2^{n}<n.2^{n}<e^{n}<(lgn)!<n!<(n 1)!<n^{lglg(n)}=lg(n)^{lg(n)}<2^{2^{n}}<2^{2^{n 1}}[/tex]
چهار تا تابع که [tex]log^{*}[/tex] دارن و تابع [tex]2^{\sqrt{2lg(n)}}[/tex] رو در جواب بالا نیاوردم چون ترتیب قرارگیریشون در لیست بالا رو نتونستم به دست بیارم
جواب از mfXpert:
یکی از دوستان خواسته بود تا جواب تمرین ۳-۳ رو قرار بدم.من ترتیب زیر رو به دست آوردم(تضمین نمی کنم که صددرصد درست باشه)
[tex]1=n^{\frac{1}{lgn}}< lnln(n)< \sqrt{lgn}< ln(n)< \sqrt{2}^{lg(n)}<2^{lg(n)}=n<lg(n!)<(lgn)^{2}<n.lg(n)<n^{2}=4^{lg(n)}<n^{3}<(\frac{3}{2})^{n}<2^{n}<n.2^{n}<e^{n}<(lgn)!<n!<(n 1)!<n^{lglg(n)}=lg(n)^{lg(n)}<2^{2^{n}}<2^{2^{n 1}}[/tex]
چهار تا تابع که [tex]log^{*}[/tex] دارن و تابع [tex]2^{\sqrt{2lg(n)}}[/tex] رو در جواب بالا نیاوردم چون ترتیب قرارگیریشون در لیست بالا رو نتونستم به دست بیارم
(۰۵ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(05 مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: سوال ۲-۱ از مسائل اخر فصل ۲ صفحهی ۵۲ واسم مبهمه : چه جوری n/k زیر ارایه ای به طول k میده ? مگه طول ارایه مجذور کامله ؟ مثلا ۶/۳۶ = ۶ ؟در سوال گفته شده که فرض کنید دارای چنین زیر آرایه هایی هستیم.
و در بد ترین حالت (nk) تتای میشه ?
و اما چرا تتای nk: مرتب سازی درجی در بدترین حالت برای مرتب کردن یک لیست n عنصری از مرتبه [tex]\Theta (n^{2})[/tex] است .پس برای یک لیست k عنصری از مرتبه [tex]\Theta (k^{2})[/tex] خواهد بود و با توجه به اینکه در کل دارای n/k تا لیست هستیم و همه باید تک تک مرتب بشن پس مرتبه کلی الگوریتم میشه [tex]\frac{n}{k}*\Theta (k^{2})[/tex]
و با توجه به روابط و خواص نمادهای مجانبی داریم [tex]\Theta (\frac{n}{k}*k^{2})=\Theta (nk)[/tex]
(۰۵ مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: سوال ۲-۲ حرف از ثابت حلقه زده اصلا ثابت حلقه چیه ؟ نمی فهممثابت حلقه همون Loop Invariant هستش و از اون برای اثبات درستی خیلی از الگوریتمها استفاده میشه.مفهوم loop invariant در همون فصل ۲ توصیح داده شده.
شما کدوم جدول رو می گید؟(من کتاب فارسی رو ندارم تا ببینم صفحه ۲۷ چه جدولی وجود داره)
پ.ن: عنوان تاپیک رو مناسب انتخاب نکردید.من عنوان رو دیدم فکر کردم شما تو تمرینات CLRS غلط پیدا کردید و قصد دارید آدرس اون غلط هارو بدید
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close