زمان کنونی: ۲۰ دى ۱۴۰۳, ۰۲:۴۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

گروه درسی آبان ماه

ارسال: #۱۱۵۶
۲۲ آبان ۱۳۹۳, ۱۱:۳۹ ب.ظ
گروه درسی آبان ماه
بچه ها به نظرتون من که سمافورو تا الان نخوندم بخونم نتیجه ای میگیرم؟ کسی تونسته رو این قسمت تسلط پیدا کنه؟

هرکجا لرزیدی، از سفر ترسیدی، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۱۵۷
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۱۲:۱۲ ق.ظ
RE: گروه درسی آبان ماه
(۲۲ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  بچه ها به نظرتون من که سمافورو تا الان نخوندم بخونم نتیجه ای میگیرم؟ کسی تونسته رو این قسمت تسلط پیدا کنه؟

این مبحث رو از کتاب پارسه بخون خیلی خوب توضیح داده همه چی دستت میاد ، سوال هاییم که از این مبحث تو کنکور اومده بررسی کن ، بعدش برو سمت تست های تالیفی این مبحث

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: پوونه , ziba.O , star123
ارسال: #۱۱۵۸
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۱۰:۰۰ ق.ظ
دوستان یه مشورت
رشته نرم هستم جز متوسط ها هستم...
به نظرتون با توجه به قدر بودن رقبا چه منفعتی داره اگه ایتی هم امتحان بدم (به اینم توجه کنید چون روز قبل نرم برگزار میشه فردا اون انرژیو ندارم ...)
به هر حال چه مزیتی داره ؟( که مثلا اگه نرم جای خوبی نیاوردم یا اصلا نشدم برم ایتی چون یکم دوستش دارم اما انگار کلا رشته level پایینیه نسبت بقیه زیر شاخه ها ؟ (ببخشید دوستان ایتی منظورم سبکه و نه جسارت)
لطفا یکمم ایتی رو معرفی کنید و از زیر شاخه هاش بگید؟
و اینکه قیفش تنگ تره نرم... چطوریه؟
مرسی
ارسال: #۱۱۵۹
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۱۱:۳۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ق.ظ، توسط nice day.)
(۲۲ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  کتاب دکتر حقیقت همون کتاب پارسالیه فقط دو جلدی شده. اگه تصمیمتون واسه آیتیه ۵فصله اوله کراسو بخونین و اگه شبکست لایه انتقال وفیزیکیه همون پارسه رو بخونین + ۵ فصل کراس

ممنون زیبا جان لطف کردید. من تصمیمم تجارته،در واقع الان دانشجوی تجارت غیرانتفاعی هم هستم!خیلی سختمه برا درس خوندن. ببخشید ۵ فصل کراس با پارسه یعنی فرق داره؟من اطلاعی از کراس ندارم کتابش زبان اصلیه؟ و از کجا میتونم گیرش بیارم؟

(۲۲ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:  
(22 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط:  سلام بچه ها. همگی خسته نباشید
بچه ها من آی تی هستم و پارسال هم کنکور دادم سال دومم هست. پارسال شبکه از پارسه خوندم ولی چیز خاصی نتونستم جواب بدم سر کنکور. میخواستم بپرسم بنظرتون امسال چی بخونم واقعا؟آیا کتاب جدید پارسه که امسال اومده بهتر از قبلیه؟خیلی عوض شده؟ یا همون پارسالی رو بخونم؟البته پارسال شبکه رو کامل نخوندم. ممنون میشم جواب بدید
الان ۲ -۳ سال که تستای شبکه بشترش از لایه کاربردی میاد به نظرم لایه کاربردی رواز کراس بخون و تمریناشو حل کن لایه فیزیکی دیگه تو شبکه نمیاد پارسه هم خوبه

ممنونم دوست عزیز
ارسال: #۱۱۶۰
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۱۱:۴۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ، توسط ehsansjs.)
(۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ)احسان مومنی نوشته شده توسط:  
(22 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  بچه ها به نظرتون من که سمافورو تا الان نخوندم بخونم نتیجه ای میگیرم؟ کسی تونسته رو این قسمت تسلط پیدا کنه؟

این مبحث رو از کتاب پارسه بخون خیلی خوب توضیح داده همه چی دستت میاد ، سوال هاییم که از این مبحث تو کنکور اومده بررسی کن ، بعدش برو سمت تست های تالیفی این مبحث

والا منم از رو پارسه(حقیقت)خوندم ی چیزایی فهمیدم ولی سوالای کنکور واقعا سخته و دقت بسیار بالایی میخاد یعنی جای ۲سطر کد رو عوض کنن همه چی عوض میشه... ولی همین که درسنامشو خوندم به نظرم ادامه بدم بهتره!!نه؟

شما اطلاعات پروفایلتونو چطور عوض میکنید همشUndecided من گرایشمو میخام مشخص کنم البته سرجلسه شاید مشخص بشهWink
ارسال: #۱۱۶۱
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ق.ظ)nice day نوشته شده توسط:  
(22 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  کتاب دکتر حقیقت همون کتاب پارسالیه فقط دو جلدی شده. اگه تصمیمتون واسه آیتیه ۵فصله اوله کراسو بخونین و اگه شبکست لایه انتقال وفیزیکیه همون پارسه رو بخونین + ۵ فصل کراس

ممنون زیبا جان لطف کردید. من تصمیمم تجارته،در واقع الان دانشجوی تجارت غیرانتفاعی هم هستم!خیلی سختمه برا درس خوندن. ببخشید ۵ فصل کراس با پارسه یعنی فرق داره؟من اطلاعی از کراس ندارم کتابش زبان اصلیه؟ و از کجا میتونم گیرش بیارم؟

(۲۲ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:  
(22 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)nice day نوشته شده توسط:  سلام بچه ها. همگی خسته نباشید
بچه ها من آی تی هستم و پارسال هم کنکور دادم سال دومم هست. پارسال شبکه از پارسه خوندم ولی چیز خاصی نتونستم جواب بدم سر کنکور. میخواستم بپرسم بنظرتون امسال چی بخونم واقعا؟آیا کتاب جدید پارسه که امسال اومده بهتر از قبلیه؟خیلی عوض شده؟ یا همون پارسالی رو بخونم؟البته پارسال شبکه رو کامل نخوندم. ممنون میشم جواب بدید
الان ۲ -۳ سال که تستای شبکه بشترش از لایه کاربردی میاد به نظرم لایه کاربردی رواز کراس بخون و تمریناشو حل کن لایه فیزیکی دیگه تو شبکه نمیاد پارسه هم خوبه

ممنونم دوست عزیز

کتاب دکتر حقیقت لایه های پایینو خوب گفته، کتاب کراس لایه های بالارو. ترجمشم هست تو بازار واسه حاج رسولیه.بچه هایی که خوندن میگن خوب ترجمه نکرده.من زبان اصلیشو میخونم.

هرکجا لرزیدی، از سفر ترسیدی، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.
ارسال: #۱۱۶۲
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:  دوستان یه مشورت
به نظرتون با توجه به قدر بودن رقبا چه منفعتی داره اگه ایتی هم امتحان بدم (به اینم توجه کنید چون روز قبل نرم برگزار میشه فردا اون انرژیو ندارم ...)
به هر حال چه مزیتی داره ؟( که مثلا اگه نرم جای خوبی نیاوردم یا اصلا نشدم برم ایتی چون یکم دوستش دارم اما انگار کلا رشته level پایینیه نسبت بقیه زیر شاخه ها ؟ (ببخشید دوستان ایتی منظورم سبکه و نه جسارت)
مرسی

دوست عزیز! شما اول ببین ای تی قبول میشی بعد بیا راجع به level پایینش نظر بده!! :-D چه مطمئنم هست به خودش Dodgy

آرامشه ماقبل طوفانم...
 سپاس‌گزاری شده توسط: star123 , Mahyar.ghi
ارسال: #۱۱۶۳
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۳:۳۱ ب.ظ
گروه درسی آبان ماه
بچه کمک گیج شدم برا مدیریت چ منبعی بهترین و کامل ترینه من اصول رابینزو دارم و همین طور مدرسانو
مدرسان خیلی سنگینو وقت گیره چ کنم!!!!
ارسال: #۱۱۶۴
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۳:۵۰ ب.ظ
گروه درسی آبان ماه
دوستان لطفا با طعنه باهم صحبت نکنین!
تنها چیزی که سنجش خوب توش موفق شد، خراب کردن جو صمیمی بین شماها بود!
جای نقد کردن گرایش ها اونم به این شکل اینجا نیست!

EVERYTHING that kills me makes me feel ALIVE

EVERYTHING that drowns me makes me feel wanna FLY
 سپاس‌گزاری شده توسط: ziba.O , negar.v , ریحان , Mahyar.ghi
ارسال: #۱۱۶۵
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۴:۱۰ ب.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ)مریم۷۰ نوشته شده توسط:  بچه کمک گیج شدم برا مدیریت چ منبعی بهترین و کامل ترینه من اصول رابینزو دارم و همین طور مدرسانو
مدرسان خیلی سنگینو وقت گیره چ کنم!!!!

سلام دوستم من پارسال مدیریت ۵۰ درصد زدم از من میشنوی مدیریت انتشارات مقسمی خیلی خوبه ولی ریزه کاری زیاد داره نکته هاش زیاده ولی حجمش کمه

پناه می آورم به تو...
بعد از هرباران،بعد از هر زخم ،قبل از هراتفاق ،بعد از هر حادثه
و بگو جز تو چه کسی می تواند مرهم باشد بردلم ...
ارسال: #۱۱۶۶
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۵:۲۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ، توسط mohammad641.)
پارسال اون همه خوندیم که نشدHuhامسال با هزار امید و آرزو با کلی هزینه آزمون پارسه که پولشو با کارگری جور کردم، اینم اینجوری ،کلی فشار خانواده برای رفتن به خدمت و ول کردن این درس، و چسبیدن به کار و زندگی،هی هی Confusedخدا بگم چیکارتون کنه،که شب با زنتون دعوا می کنید صبح سر ما نسل سوخته ۶۰و۷۰ در میارین.Angryاقا هر کی خداییش میتونه بره ما که توی این شهرستانها سوختیم،شرمنده نمی تونم بیام.
 سپاس‌گزاری شده توسط: saeidkhan , ریحان , tanhatarin
ارسال: #۱۱۶۷
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۵:۴۵ ب.ظ
Re: RE: گروه درسی آبان ماه
(۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(23 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:  دوستان یه مشورت
مرسی

دوست عزیز! شما اول ببین ای تی قبول میشی بعد بیا راجع به level پایینش نظر بده!! :-D چه مطمئنم هست به خودش Dodgy
دوستان گفتم که متظوری ندارم Sad
منن نفر اخر نرمم اصلا میتونم ادعا داشته باشم ؟
شمام رنجور شدید از سنجش با من چتونه Sad
از هر کی ناراحت شده و اشتباه برداشت کرده از اونجا که اسمش ته دل هست عذر خواهی میکنم و ببخشید میگم .
ارسال: #۱۱۶۸
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۴۵ ب.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:  
(23 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(23 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:  دوستان یه مشورت
مرسی

دوستان گفتم که متظوری ندارم Sad
منن نفر اخر نرمم اصلا میتونم ادعا داشته باشم ؟
شمام رنجور شدید از سنجش با من چتونه Sad
از هر کی ناراحت شده و اشتباه برداشت کرده از اونجا که اسمش ته دل هست عذر خواهی میکنم و ببخشید میگم .

خواهش میکنم! شما گفتی ای تی سطحش پایینتره ولی هیچ اینطور نیس,ولی از اونجایی که کارای سنجش برنامه نداره شما میتونید ای تی هم شرکت کنید یه سری دروس مشترکه,موفق باشیدSmile

آرامشه ماقبل طوفانم...
ارسال: #۱۱۶۹
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۶:۱۶ ب.ظ
بلاخره منم رسما داوطلب کنکور ۹۴ شدم
خدایا ب امید تو Big GrinHeartHeart
یاعلی

پناه می آورم به تو...
بعد از هرباران،بعد از هر زخم ،قبل از هراتفاق ،بعد از هر حادثه
و بگو جز تو چه کسی می تواند مرهم باشد بردلم ...
ارسال: #۱۱۷۰
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۷:۱۱ ب.ظ
گروه درسی آبان ماه
بیخیال.چقدر غصه میخورید دوستان.دنیا دو روزه
هر چی تقدیره همون پیش میاد.شما فقط تلاشتون رو بکنید بقیش رو بسپرید به خدا.
بیچاره مرتضی پاشایی.کنسر معده تو این سن خیلی خیلی نادره.اما تقدیرش بود.خدا بیامرزدش.
تلاش کنید نتیجه هر چی شد شد.
تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست
رهرو را گر صد هنر باشد توکل بایدش
 سپاس‌گزاری شده توسط: nlp@2015 , پوونه

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  منابع درسی اول دبیرستان azaaadeh457 ۱ ۱,۵۰۳ ۰۴ دى ۱۴۰۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: HamidReza1
  بهترین منبع درسی و کلاس به صورت افلاین برای کنکور ارشد nrgs_h99 ۰ ۱,۷۲۱ ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: nrgs_h99
  پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ alim93 ۶۴ ۷۶,۰۹۲ ۰۷ تیر ۱۴۰۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
Lightbulb گروه ترجمه ی مانشت marvelous ۱۳ ۱۰,۳۸۲ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ziba_090
  گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ amir95 ۲۹۷ ۱۶۴,۱۷۶ ۰۶ فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: قاصدک۲۳
  طلوع ماه admin ۱۷ ۱۹,۱۱۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ ۰۱:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: gostore
  برگزاری دوره آموزشی مدیریت صادرات با همکاری شرکت بازرگانی ماهان masoudkhan ۱ ۳,۱۸۵ ۲۱ دى ۱۳۹۸ ۰۵:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: parisa1140
Sad فروش کتابهای ارشد هوش مصنوعی ماهان alieye ۰ ۲,۵۳۴ ۱۴ آبان ۱۳۹۸ ۰۶:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: alieye
  لینک گروه تلگرام کنکور ارشد آی تی و کامپیوتر firstiped ۱ ۴,۱۴۹ ۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: kimia580
  گروه پر انرژی کنکور ارشد کامپیوتر و فناوری اطلاعات در تلگرام popreza94 ۲ ۶,۷۰۷ ۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: kimia580

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close