(۱۷ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۵۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۱۰ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۳۸ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط: (16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۶:۰۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: فعلا مشکل پیدا کردن گزینه مناسب هست !
اینجوری که پیش میره همه اخر مجرد می مونن اگرم ازدواج کنن یکی دو سال بعدش طلاق می گیرن !
الان کسی حاضر نیست تشکیل زندگی بده بیشتر سعی می کنن معامله کنن تا ازدواج !
موافقم اگه دوست داشتن نباشه واقعا هیچ دلیلی برای تحمل سختیای یه زندگی معمولی نمیمونه، مجردیش راحتتره
دقیقا. اگر کسی پیدت نشه که اندازه سگت نا محدود دوستت داشته باشه به جاش سگ بگیره ادم بهتره.
دوست داشتن دو طرفه است codin جان همون قدری که یه پسر باید یه دختر رو دوست داشته باشه به نظرم چون دخترا احساسی تر هستن باید بیش از اندازه ای که پسر دختر رو دوست داره دوستش داشته باشه ولی اگه دیدی و دیدیم که به اندازه ای که دختر رو دوست داریم اون بی اهمیت باشه بهتره بریم سگ بگیریم
والا من شخصا از بیشتر دخترایی که میشناسم احساسی ترم منتها یاد گرفتم بروز ندم چون احساسی بودن توی جامعه ما = ضعیف بودن. خیلی از اقایون اینطوری ان.
فکر کنم زود رنج هم باشی درسته !؟
کلا کسایی که خیلی احساسی هستن و سرشون تو کار خودشونه و بروز نمیدن زودرنج هم هستن اخه منم اینطوریم
در کل تو پسر خوبی هستی ان شالله یه دختر خوب و شایسته خودت برات پیدا بشه ! اونروز یه جوابی به پستم دادی هنگ کردم گفتم می مونی دیگه اونور ( بلاد کفر
) گفتی خودمم نمی دونم دنبال چی هستم