(۲۵ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: نه. محروم نیستید . چون دانشگاه آزاد و دولتی ربطی به هم ندارند.
ولی واسه چی میخواهید در یک رشته و یک گرایش در دو جا مدرک بگیرید.؟
دقت کنید اینی که در دفترچه نوشته منظورش اینه که در یه رشته و یک گرایش باشید که ممنوع هست. اگه مثلا" در مهندسی کامپیوتر نرم افزار ارشد دولتی گرفتیدمیتونید در مهندسی کامپیوتر معماری باز هم دولتی البته با شهریه شبانه مدرک بگیرید و منعی نداره.
دانشگاه آزاد و دولتی حتی گرایش تون یکی هم باشه میشه.
فقط اگه در حال استفاده از معافیت تحصیلی در یک دانشگاه (آزاد یا دولتی) در دیگری هم قبول بشید و دانشگاه جدید نامه بنویسه به نظام وظیفه برای گرفتن معافیت تحصیلی ،اشکال پیش میاد . چون نظام وظیفه به دانشگاه جدید میگه که شما در حال استفاده از معافیت تحصیلی فلان رشته در دانشگاه قبلی هستید. پس بهتره اگه میخواین دومی را ثبت نام کنید،قبلش از اولی انصراف بدین.
ممنون جناب مهندس که پاسخ دادید .
متاسفانه با سیستم پاسخگویی سنجش که مکاتبه میکنم متن زیر رو دوباره میفرسه :
شرکت مجدد فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی ارشد و یا دکتری در همان رشته قبلی و همچنین شرکت دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دوره دکتری ممنوع می باشد و این داوطلبان حق ثبت نام و شرکت در آزمون را ندارند. لذا فارغ التحصیلان با توجه به ضوابط مندرج در این دفترچه به جز در رشته ای که فارغ التحصیل شده اند در صورتی که از لحاظ نظام وظیفه مشکلی نداشته باشند می توانند در یکی از رشته های مندرج در دفترچه آزمون مندرج در ذیل صفحه ۶ توجه نمایند. « الف » شرکت نمایند .
جناب مهندس مشکل من اینه که دفترچه بطور صریح قید نکرده منظورش از دانشجویان ارشد ، دانشجویان ارشد دانشگاه آزاد نیست !!
آخه مشکل اینه که سازمان سنجش دانشجویان همه ی دانشگاه ها رو به عنوان " دانشجو" میشناسه و براش آزاد و غیر آزاد و دولتی و غیر دولتی فرق نمیکنه .
متاسفانه این سیستم پاسخگویی کلی و ناکارآمد سازمان سنجش برای امثال من و خیلی های دیگه راهی جز پیدا کردن دوستانی که مشکل مشابه داشتن و پرسیدن تجربشون باقی نگذاشته .
مهندس بنده قصد ندارم همون گرایشی که الان دارم آزاد میخونم رو دوباره برم سراسری بخونم ! بلکه قصد دارم گرایش دیگه ای رو انتخاب کنم . با این توضیح که کارت پایان خدمت سربازی دارم .
به غیر از دوستانی که لطف کردند و راهنمایی کردن از دوستان این سایت کسی هست که شخصا" چنین تجربه ای داشته باشه ؟ دانشجوی ارشد آزاد باشه و در عین حال کنکور سراسری ارشد شرکت کرده باشه و نهایتا" در صورت قبولی از ارشد آزاد انصراف داده و بدون مشکل در دانشگاه سراسری ثبت نام کرده باشه ؟
آیا ممکنه در روند صدور کارت کنکور و کارنامه سراسری مشکلی برام پیش نمیاد چون بدون انصراف از آزاد دارم کنکور شرکت میکنم ؟
با مروری که توی این تاپیک و بقیه صفحات سایت داشتم دیدم کاربرای عزیزی به نام های : ریحانه وmj2000 و Bache Mosbat این تجربه رو داشتند . کسی ازشون خبر نداره ؟ یا خودشون حضور دارند تا لطف کنند و راهنماییم کنند ؟
با تشکر