زمان کنونی: ۲۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۵:۵۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ق.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط: سلام ممنون از لطفتون کاش لینک دانلود میزاشتید
سلام.خواهش میکنم. اگه کسی بخواد میتونه تو سخنرانی حاضر بشه( شبهای جمعه مسجد امام صادق سخنرانی دارن.)یه سرچ کوتاه کنید لیستش میاد ولی من دوتا لینک داشتم براتون میزارم-با آرزوی موفقیت روزافزون
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هر روز صبح که بیدار میشویم دو انتخاب داریم: ۱-بخوابیم و دوباره رویا ببینیم ۲-بیدار شویم و رویاهایمان را به واقعیت تبدیل کنیم
سلام. به نظر "سبک زندگی با آقای پناهیان" رو در اصل باید از خانوم بچههای ایشون بشنویم! نه از خودشون.
شوخی کردم! جدی نگیرید.
ازتون بابت این پست تشکر میکنم. تقریباً دو سال پیش همین روزها بود که ایشون تو مسجد دانشگاه تهران در اینباره صحبت میکردن. متأسفانه بدلیل مشغله!! فقط از یک جلسهی نیم ساعته از صحبتهاشون تونستم استفاده کنم ولی همونجا دستم اومد که واقعاً تو این زمینه حرف برای گفتن داره و از رو بخار معده صحبت نمیکنه؛ غیر از من، بقیه هم میخکوب گوش میکردن و لذت میبردن.