سبک زندگی با آقای پناهیان - نسخهی قابل چاپ |
سبک زندگی با آقای پناهیان - batouei - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ
سلام بچه ها پیشنهاد میکنم اگه وقت کردین لاب لای درس خوندناتون سلسله سخنرانی های حاج آقا پناهیان رو درباره سبک زندگی گوش بفرمایین. مرد بزرگیه. |
سبک زندگی با آقای پناهیان - one hacker alone - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ق.ظ
سلام ممنون از لطفتون کاش لینک دانلود میزاشتید |
RE: سبک زندگی با آقای پناهیان - batouei - 01 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ق.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط: سلام ممنون از لطفتون کاش لینک دانلود میزاشتیدسلام.خواهش میکنم. اگه کسی بخواد میتونه تو سخنرانی حاضر بشه( شبهای جمعه مسجد امام صادق سخنرانی دارن.)یه سرچ کوتاه کنید لیستش میاد ولی من دوتا لینک داشتم براتون میزارم-با آرزوی موفقیت روزافزون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: سبک زندگی با آقای پناهیان - Iman_k26 - 01 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ
از این سایتم میتونید استفاده کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پایگاه اطلاع رسانی خود استاد پناهیان هست که هم فایلهای صوتی سخنرانیهاشونو برای دانلود قرار میدن و هم برنامه سخنرانیارو میزنن |
RE: سبک زندگی با آقای پناهیان - MShariati - 06 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ
سلام. به نظر "سبک زندگی با آقای پناهیان" رو در اصل باید از خانوم بچههای ایشون بشنویم! نه از خودشون. شوخی کردم! جدی نگیرید. ازتون بابت این پست تشکر میکنم. تقریباً دو سال پیش همین روزها بود که ایشون تو مسجد دانشگاه تهران در اینباره صحبت میکردن. متأسفانه بدلیل مشغله!! فقط از یک جلسهی نیم ساعته از صحبتهاشون تونستم استفاده کنم ولی همونجا دستم اومد که واقعاً تو این زمینه حرف برای گفتن داره و از رو بخار معده صحبت نمیکنه؛ غیر از من، بقیه هم میخکوب گوش میکردن و لذت میبردن. |
RE: سبک زندگی با آقای پناهیان - metallica.r - 08 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ
اوکی، مرسی |