سلام دوستان.
این چند خطی که مینویسنم تجربه شخصی بنده از خوندن کتاب CLRS زبان اصلی هستش و هیچ کدوم از حرفهای بنده هم وحی منزل نیست یعنی فک نکنین همه حرفهای من درسته و همه باید انجام بدن.
دیدم خیلی ها درگیر این هستند که CLRS بخونن (اونم زبان اصلی) یا نه گفتم شاید تجربه بنده به دردشون بخوره.
-------------------------------------------------------------------------------
شما واسه خوندن CLRS زبان اصلی باید دوتا پیش نیاز مهم داشته باشی:
۱-پایه زبان نسبتا متوسط
۲-پایه الگوریتم متوسط
متن کتاب نسبتا ساده هستش و کسی که زبانش متوسطه میتونه باهاش پیش بره.من این کتاب رو تقریبا در ۱ ماه خوندم (فقط درس نامه). من سطح زبانم تقریبا خوبه و در خوندن متن تقریبا مشکلی نداشتم و یک نکته مهم تر این که من پارسال بیشترین تلاش و انرژی رو روی طراحی الگوریتم گذاشتم یعنی پارسال سطح م رو از زیر ضعیف به متوسط ارتقاع دادم و این دوتا نکته باعث شد که امسال واسه خوندن این کتاب مشکل حادی نداشته باشم.
من پارسال کتابهای طراحی الگوریتم مقسمی و پوران رو خوندم + سرچ های اینترنتی که داشتم و تا روز آخر هم داشتم نکته جدید یاد میگرفتم از بس که سطح من توی این درس پایین بود. (فک نکنین الان اوستا شدم، نه بابا
)
در ضمن لازم نیست همه ی فصول این کتاب خونده بشه.(فهرست رو نگاه کنید متوجه میشید که کدوما لازمه کدوما لازم نیست)
اما تجربه ای که من داشتم اینه که این کتاب نسبت به سایر کتابهای دیگه توضیحات روان تر و بیشتری راجع به موضوعات داره ولی باز هم تاکید میکنم اگه پایه درسی تون خوب نیس سراغ این کتاب نرید.
و آخرین نکته ، حتما سعی کنید تمرین ها رو حل کنید.
سعی کردم خیلی خلاصه بگم که وقتتون گرفته نشه.
امیدوارم مفید واقع بشه.