۰
subtitle
ارسال: #۱

مجموعه همه ی رشته ی )۱۱+۰۰)
با سلام
مجموعه همگی رشته های [tex](00 11)^{\ast}[/tex] را بنویسید ؟
باتشکر
مجموعه همگی رشته های [tex](00 11)^{\ast}[/tex] را بنویسید ؟
باتشکر
۰
ارسال: #۲

RE: مجموعه همه ی رشته ی )۱۱+۰۰)
وقتی یه پرانتز استار داره ما مختار هستیم به تعداد دلخواه از داخل پرانتز رشته ای برداریم و هر بار هر کدام از رشته های داخل پرانتز را که بخواهیم می توانیم برداریم و هر چند بار که رشته انتخاب کردیم این ها را به هم الحاق می کنیم.
مثلا این جا مختاریم هر چند بار که خواستم هر بار هر کدوم از ۱۱ یا ۰۰ انتخاب کنیم
مثلا ممکنه من هیچ انتخابی نکنم پس لاندا تولید می شه
ممکنه فقط یک بار ۱۱ انتخاب کنم یا فقط یک بار ۰۰ انتخاب کنم
ممکنه دوبار انتخاب کنم و هر دوبار ۱۱ انتخاب کنم پس رشته ی ۱۱۱۱ تولید می شه
یا دوبار ۰۰ انتخاب کنم که ۰۰۰۰ تولید می شه
یا یه دفعه ۰۰ انتخاب کنم و دفعه ی بعد ۱۱ پس ۰۰۱۱ تولید می شه یا اگه ترتیب انتخابم برعکس بشه ۱۱۰۰ تولید می شه
یا سه بار انتخاب کنم و دوبار ۱۱ و یک بار ۰۰ انتاب کنم می شه ۱۱۱۱۰۰
و...
پس رشته های زبان به این فرم هستند
لانداو ۰۰و ۱۱و ۰۰۱۱و ۱۱۰۰و ۰۰۰۰و ۱۱۱۱و ۱۱۱۱۱۱و ۰۰۰۰۰۰و ۱۱۱۱۰۰و ۱۱۰۰۱۱و ۱۱۰۰۰۰و ۰۰۰۰۱۱و ....
پس می شه به طور کلی گفت که رشته های زبان رشته هایی متشکل از ۰۰ و ۱۱ هستند یعنی هر بار که در رشته مان ۰ ای می بینیم حتما باید تعداد ۰ های کنار هم زوج باشد و هم چنین تعداد صفرهای کنار هم هم باید زوج باشد
مثلا این جا مختاریم هر چند بار که خواستم هر بار هر کدوم از ۱۱ یا ۰۰ انتخاب کنیم
مثلا ممکنه من هیچ انتخابی نکنم پس لاندا تولید می شه
ممکنه فقط یک بار ۱۱ انتخاب کنم یا فقط یک بار ۰۰ انتخاب کنم
ممکنه دوبار انتخاب کنم و هر دوبار ۱۱ انتخاب کنم پس رشته ی ۱۱۱۱ تولید می شه
یا دوبار ۰۰ انتخاب کنم که ۰۰۰۰ تولید می شه
یا یه دفعه ۰۰ انتخاب کنم و دفعه ی بعد ۱۱ پس ۰۰۱۱ تولید می شه یا اگه ترتیب انتخابم برعکس بشه ۱۱۰۰ تولید می شه
یا سه بار انتخاب کنم و دوبار ۱۱ و یک بار ۰۰ انتاب کنم می شه ۱۱۱۱۰۰
و...
پس رشته های زبان به این فرم هستند
لانداو ۰۰و ۱۱و ۰۰۱۱و ۱۱۰۰و ۰۰۰۰و ۱۱۱۱و ۱۱۱۱۱۱و ۰۰۰۰۰۰و ۱۱۱۱۰۰و ۱۱۰۰۱۱و ۱۱۰۰۰۰و ۰۰۰۰۱۱و ....
پس می شه به طور کلی گفت که رشته های زبان رشته هایی متشکل از ۰۰ و ۱۱ هستند یعنی هر بار که در رشته مان ۰ ای می بینیم حتما باید تعداد ۰ های کنار هم زوج باشد و هم چنین تعداد صفرهای کنار هم هم باید زوج باشد
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close