(۱۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ق.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط: واقعاً جواب این سوال جز:"بستگی به خودت داره" نمیتونه چیزی باشه. چون در حقیقت به اراده شما مربوط میشه و اینکه چه قدر رو آرزوهات مصمم هستی. مثال های متنوعی وجود داره از آدم هایی که بعد از سربازی و یا حتی در حین سربازی موفق شدند تو دانشگاه قبول بشن و از اون طرف هم مثال های زیادی هست از آدم هایی که رفتند سربازی و برگشتند و کلا درس خوندن رو بیخیال شدند. چون معمولاً سربازی برای آقایون یک نقطه عطف محسوب میشه و در اکثر مواقع باعث تغییر دیدگاه ها و حتی رویاهاشون میشه. باید دید بعد از دو سال باز هم مثل امرو فکرمیکنی؟
منم نمیدونم آیا این انگیره ای که الان دارم برای سال آینده هم خواهم داشت ؟!
از نظر سربازی میدونم جایی فرار میگیرم که وفت برای خوندن دارم ، اما مهمتر از وقت انگیزه هست که نمیدونم قراره چطوری بشه
(۱۹ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)ho3ein.59 نوشته شده توسط: من جواب شما رو میدم ولی یه سوال دارم شما جواب منو بده
یک + دو میشه سه یا دو + یک
خدمت و ارشد از قانون جمع پیروی میکنند فرقی نداره کدومشون اول باشه کدومشون دوم
اگه اول بری خدمت بعد بیای دنبال ارشد مدرک بسختی بکارت میاد چون تا اون موقع (حداقلش میشه ۴ سال پس از زمان سربازی و گرفتن مدرک ارشد) هرکی لیسانس داشته دنبال فوق رفته و فوقشم گرفت پس ارزش ارشد مثل لیسانسه (بازار کارهم که هر روز بهتر از دیروز)
حالا اگه اول بری ارشد بگیری بعد بری سربازی بازم بعد از ۴ سال همون قضییه برقراره
یکسری قضایا هم هست به اسم شانس
ممکنه بری ارشد بخونی و قانون معافیت بیاد و معاف بشی
ممکنه بری ارشد بخونی و قانون اضافه خدمت بیاد
در ایران کسی از آینده نمیتونه مطلع بشه (برنامه و نظمی موجود نیست)
فقط تووکل به خدا کن و هر کاری دل خودت میگه انجام بده تا بعدا حسرت نخوری
البته حسرت رو همه میخورن
اونی که چاقه میگه کاش لاغر بودم
اونی که لاغره میگه کاش چاق بودم
اونی که ارشد داره میگه کاش سربازی رفته بودم و بلعکس
حرفهای بسیار زیبایی زدین ، دقیقا همینطوره که میگین
من با هرکی اکثر کسایی که دارن ارشد میخونن حرف زدم میگن برو سربازی
و با اونایی که جای ارشد رفتن سربازی بهم میگن برو ارشد
من تنها نکته ای که مدنظرم هست انگیزست ، نمیدونم آیا دققا سال دیگه همین آدمی هستم که الان عاشق ادامه تحصیله یا نه
اگه برم سربازی دقیقا یکسال وقفه میفته تو ارشدم ، حالا بازم امیدش به حق