با سلام خدمت دوستان. چند روز پیش یه بنده خدایی اومده بود پیش ما و در مورد نحوه ی نگارش پروپوزال سوال داشت، از اونجایی که بنده هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم و واقعا اطلاعات نگارشیِ خودم خیلی خیلی پایین هست، نرم افزار ویراستیار (Virastyar) رو بهشون پیشنهاد کردم و بعد از نصب اون نشستیم و پروپوزالشون رو ویراستاری کردیم.
بهتون پیشنهاد می کنم اگه در حال نوشتن پروپوزال یا پایان نامه هستید حتما این نرم افزار رو دانلود و نصب کنیدو نحوه ی استفاده از اون هم خیلی راحته. بعد از نصب یه Tab جدید به نام Virastyar توی نرم افزار Word ایجاد میشه و بعد از زدن دکمه ی "ویراستیاری" نرم افزار شروع میکنه از اونجایی که مکان نما وجود داره به بررسی متن. مشکلات زیادی رو براتون حل میکنه از جمله:
۱- تشخصی نیم فاصله و فاصله : یعنی اون جایی که باید نیم فاصله یا فاصله قراره بذارید رو مشخص میکنه
۲- پیدا کردن غلط املایی و پیشنهاد کلمه ی صحیح
۳- پیشنهاد لغت هایی که فارسیش وجود داره: مثلا برای سیستم کلمه ی سامانه رو پیشنهاد میده
۴- چسبیده و جدا بودن کلمات: مثلا آنها رو آن ها میکنه با نیم فاصله
۵- در مورد پیشوند ها و پسوند ها خیلی کمک میکنه و....
چیزایی که تو سایتش هست اینا هست:
"اصلاح املای واژهها
ارائهی لیستی از واژههای صحیح پیشنهادی
اصلاح انواع غلطهای فاصلهگذاری
چسبیدن واژههای متوالی به هم
درج فاصلهی اشتباه میان کلمه
اصلاح کاربرد نابجای فاصله به جای شبهفاصله
تلفیق درج اشتباه فاصله و چسبیدن واژههای متوالی
تشخیص و اصلاح واژههای با پسوند
تشخیص و اصلاح تکرار متوالی کلمه
اصلاح غلطهای ناشی از همآوایی
امکان افزودن واژههای جدید به واژهنامه
امکان اصلاح یک مورد غلط به طور یکباره در کل متن
امکان نادیده گرفتن یک مورد غلط و عدم اصلاح آن
امکان نادیده گرفتن یک مورد غلط و عدم اصلاح آن در کل متن"
میتونید این نرم افزار متن باز رو که توسط دکتر فیلی و دانشجوهاش که یکی از اساتید گروه هوش دانشگاه تهران هستن و روی پردازش متن کار میکنن رو از لینک زیر دانلود کنید و به راحتی از اون استفاده کنید. این دوست ما که واقعا خیلی ازش استفاده کرد و خیلی دوست داشت که از همون اول با این نرم افزار آشنا میشد، واسه همین گفتم اینجا هم این مطلب رو بنویسم، باشد که به درد یکی بخوره.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
* مدیران یا ادمین عزیز اگه میتونید الگوریتم تشخیص اسپمتون رو تغییر بدید، هر ارسالی که توش لینک باشه اسپم نیست. چند بار با لینک پست رو ارسال کردم نشد، لینک رو برداشتم و ارسال رو انجام دادم و مجددا ویرایش کردم و لینک رو قرار دادم. *