(۲۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ ب.ظ)sadrapro نوشته شده توسط: سلام دوباره
ببینید آقای تنهایی من در خرداد ماه در کنفرانس منطقه ای رودسر (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
) مقاله دادم پذیرفته شد و به عنوان مقاله برتر انتخاب شد. حالا در (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
) در شهریور ماه قراره در تهران کنفرانسی برگزار بشه.
سوال:
آیا من میتونم همون مقاله که در رودسر دادم و پذیرفته شد رو به کنفرانس تهران بفرستم یا نه؟
این کار ارسال همزمان یک مقاله به چند کنفرانس اشتباه بزرگیه !!!!! به چنین کاری اصطلاحا Self Plagiarism گفته میشه و اگر مشخص بشه، اسم نویسندگان میره تو لیست سیاه و بعضی از کنفرانسها و ژورنالها دیگه مقالهی جدیدی ازشون قبول نمیکنند.
اما اما اما راه حلش اینه
راه درستش اینه که شما وقتی در مورد یک موضوعی مقاله نوشتهاید و چاپ شده، اون موضوع رو بسط بدهید و یک مقاله جدید در همون زمینه بنویسید و مقاله قبلی رو هم در قسمت ارجاعات بیارید و بعد مقاله جدید رو میتونید به یک کنفرانس یا ژورنال دیگه بفرستید.
البته کنفرانسها خودشون اعلا م میکنن که نباید در جای دیگه تو یه کنفرانس فرستاده باشی یا نه.
در بعضی کنفرانسها فقط کتابچه خلاصه مقاله چاپ می شه که جایی index نمی شه. فکر می کنم ارسال یک خلاصه مقاله به چند کنفرانس این چنینی مشکلی نباشه. ولی بعضی کنفرانسها خلاصه یا اصل مقاله رو اندکس می کنند و اعلام می کنند که نباید قبلا جایی ارائه شده باشه. در چنین کنفرانسهایی نمی شه چنین کاری کرد و اگه خلاصه مقالتون رو جایی ارائه کردید اجازه ندارید برای این کنفرانسها بفرستید. در مورد ژورنالها که اصلا چنین چیزی امکان نداره. دوستان دیگه تصحیح کنند اگه من اشتباه می کنم.