من سال ۸۸ کارشناسی دانشگاه صنعتی ارومیه قبول شدم و همزمان هم دانشگاه آزاد تهران شمال قبول شده بودم! تصمیم گرفتم که یک ترم برم ارومیه شرایطم رو ببینم بعد تصمیم بگیرم کجا ادامه بدم.
راستش ترم ۱ کامپیوتر همونطور که میدونید درس مهمش مبانی برنامه نویسی هست,اون موقع مهندس نصراللهی تو صنعتی ارومیه استاد این درس بود و واقعا فوق العاده این درس رو به ما فهموند! پروژه های فوق العاده سخت(نسبت به ترم ۱) و تمرینهای پیاپی که واقعا باعث شد به شخصه یادگیری همه زبانهای برنامه نویسی برام آسون بشه.
ولی خوب استاد برنامه نویسی it ضعیف بود که بهتره اسم نبرم.
و در کنار اینها باید بگم استاد درس ریاضی اون زمان یک انسان فوق العاده مشکل دار و عقده ای بود!
و در نهایت با شناختی که از اساتید آزاد تهران شمال مثل دکتر قلی زاده و دکتر جبه داری و دکتر باقری و ... که جزو اساتید خیلی خوب کامپیوتر بودن بدست آوردم باعث شد من بعد از پایان ترم اول تصمیم بگیرم از صنعتی ارومیه انصراف بدم و ادامه درسم رو تهران باشم.
دانشگاه صنعتی در بهترین نقطه شهر ارومیه هست و واقعا از لحاظ طبیعت و آب و هوا خیلی خوب هست.از کنار دانشگاه یه دریاچه مانند رد میشه, مرغ دریایی میشینه پشت پنجره کلاس و... کلا خوبه
در مورد سرعت اینترنت خوابگاه و دانشگاه حق با دوستمون هست, اون زمان که سرعت افتضاح بود.
غذای سلف دانشگاه خوب بود ولی غذای خوابگاه زیاد جالب نبود.
در کل اگر محل زندگیتون به ارومیه دور نیست و دانشگاه خیلی خوبی قبول نمیشید صنعتی ارومیه انتخاب خوبیه.