(۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط: گفتم که راهیان ارشد ص۲۱۱ ویرایش سوم بگیر بخوان نوشته بهترین ترتیب دهی شاخه و برگ داخل پرانتزم نوشته واسه تاکید
دوست عزیز راهیان ارشد ویرایش سوم ص ۲۱۱ دو خط آخر نوشته حداکثر هرس (یعنی بهترین ترتیب دهی شاخه و برگ) بخوان بعد نگو رو چه استاندی اینجور میگین دوستانی که واسه کنکور از این کتاب استفاده کردند میتونن چک کنن
دوستانی که این کتاب رو دارند بررسی کنند تا صحت گفته های من واسه اون دوستمون تایید بشه
دوست عزیز اینم عکسش ولی بی کیفیت هست
هنوزم فک میکنید من در آوردی هس گفته های من اقا محمد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش تا جایی که من اطلاع دارم کتاب منبع، راسل - نورویگ هست. البته کتابهای دیگه هم اکثرا از روی همین کتاب نوشته شده. (منظورم کتابهای ارشد هستش)
تو کتاب راسل نورویگ یه مثال مشابه زده (صفحه ی۱۹۹)، که عکسشو براتون میزارم، تو اون مثال از چپ بسط داده و در توضیحات گفته اگه ترتیب گره ها یه جور دیگه بود هرس بیشتری اتفاق می افتاد.(به جای ۲ تا گره ۴ تا گره هرس میشد.)
اگه فیلم های دکتر رهنمون (مترجم کتاب راسل) رو دیده باشید، ایشونم دقیقا به این نکته اشاره کرده که در کنکورها، هرس آلفا بتا از چپ بسط داده میشه مگه اینکه طراح بگه از راست بسط بدید.
آقای رهنمون گفته هرس زمانی ماکزیمم میشه که فرزندان Max به ترتیب نزولی (یعنی سمت چپترین فرزند بزرگترین باشه) و فرزندان Min به صورت صعودی مرتب باشن.
اینکه میگید ماکزیمم هرس، نصف درخت هست، درسته. اما کتاب راسل-نورویگ این موضوع رو با این فرض بیان کرده که ما بتونیم بهترین پسین ها رو قبل از دیگران بررسی کنیم. مثلا گفته در شطرنج میشه اینکارو کرد. (با استفاده از تابع تعیین حرکت) چون در شطرنج میشه گفت یه حرکت خاص از یه حرکت دیگه بهتره.
اما اینجا نمیشه گفت کدوم شاخه بهتره پس باید به ترتیب از چپ یا راست بسط بدیم
اگه خواستید اون بخش از فیلم رو آپلود میکنم. (کم حجمه)
آقا فقط همین هوش مصنوعی رو با حال زدیم اونم زیر سئوال نبرید جون مادرتون...