زمان کنونی: ۱۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۱:۵۵ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

سلام !بچه ها من با رتبه ۳۹۲ هوش کجا قبول می شم؟

ارسال:
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۱۰:۰۴ ب.ظ
سلام بچه ها می شه کمکم کنید من با ۳۹۲ هوش کجاقبول می شم؟لطفابیزحمت کمکم کنید تا شهریور سردرگم نباشم.روزانه شبانه فرقی نداره.ممنون
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال:
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۱۰:۳۶ ب.ظ
غیر روزو شب تهران اصفهان مشهد شیراز فک میکنم حداقل شب شهرا دیگرو بیارید

امضا
۱
۰
ارسال:
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۱۰:۴۴ ب.ظ
RE: سلام !بچه ها من با رتبه ۳۹۲ هوش کجا قبول می شم؟
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط:  غیر روزو شب تهران اصفهان مشهد شیراز فک میکنم حداقل شب شهرا دیگرو بیارید

ممنون ایشالله بهتربشه.
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۰۱۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  نظر شما راجب بهترین موسسه برای کنکور ارشد کامپیوتر vahid_sh@hotmail.com ۶۵ ۴۴,۴۲۶ ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ ۱۲:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Hadi7590
Exclamation سلام لطفاً یکی به من بگه مرتبه زمانی ها چطوری به log تبدیل میشن فرمول داره؟؟ Azadam ۶ ۴,۸۱۷ ۰۶ دى ۱۴۰۰ ۰۹:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Soldier's life
  سلام بچه های کدهای سیستم تهویه هوا رو کسی داره فاطمه دیبا ۰ ۱,۴۰۳ ۱۲ آبان ۱۴۰۰ ۰۹:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: فاطمه دیبا
  کدام زبان برای هوش مصنوعی بهتر است؟ فرق بین زبان های هوش مصنوعی چیست؟ azam2075 ۳ ۶,۰۱۲ ۱۴ مهر ۱۴۰۰ ۰۷:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: علیصا
  سلام آیا اینجا کسی رشتش کامپیوتر هست؟ parisa1140 ۲ ۴,۲۱۵ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ ۱۱:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: farsamw
  از کجا هیتلر شکن بگیرم؟ moslem73421 ۸ ۶۰ ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ ۰۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: unipaper
  درآمد شما در سایت هایی مثل کافه بازار و مایکت چقدر است؟ applepeach ۴ ۸,۱۴۶ ۲۵ دى ۱۳۹۸ ۱۱:۲۵ ق.ظ
آخرین ارسال: packationmachinery
Question شما کدوم رو انتخاب میکنید؟ taherehm ۱ ۲,۵۶۰ ۲۰ مهر ۱۳۹۸ ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: taherehm
  معماری روزانه تربیت مدرس (۳۰۶ معماری+۲۷۱ هوش+۳۲۵ نرم)(رتبه اولی) m.1373 ۳ ۴,۹۸۶ ۱۳ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: imali

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close