زمان کنونی: ۱۳ دى ۱۴۰۳, ۱۰:۴۴ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت

ارسال: #۴۶
۱۵ تیر ۱۳۹۰, ۰۱:۳۷ ب.ظ
ما هم در همین حد گذاشتیمش! فقط قیافه ایناش رو قشنگ‌تر کردیم Smile سعی می‌کنیم با انتخابات جدید که توی مدیران انجام می‌شه میزان انحراف مانشت از هدف علمی‌اش رو کم کنیم.

من برم هر جای دنیا قلب من دست تو گیره
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۴۷
۱۵ تیر ۱۳۹۰, ۰۲:۲۱ ب.ظ
RE: به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب‌ سایت
سلام دکتر جون میشه تست کنید خودتون هم
الان حدود ۲/۴ % درصد جهان از مرورگر اپرا استفاده میکنن
تو سایت مانشت هم ۵/۶%
با این آمار دقیقی که دادم چرا این مشکل رو تست نمیکند.
وقتی صفحه ای رو در مروگر opera ذخیره میکنی(با پسوند .mht) وقتی میخوای بزاش کنی با مرورگر اپرا باز نمیشه
۰
۰
ارسال: #۴۸
۱۵ تیر ۱۳۹۰, ۰۴:۲۶ ب.ظ
نمی دونم اشکال کار چیه اما مانشت دیگه واسه من راحت باز نمیشه .دو سه بار باید رفرش کنم تا یه صفحه رو ببینم!تا یکی دوبار ارور نده باز نمیشه.بروزر من IE هست.

آرام باش***دنیا بی قرار توست...
۰
۰
ارسال: #۴۹
۱۵ تیر ۱۳۹۰, ۰۶:۴۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۴۸ ب.ظ، توسط موج.)
(۱۵ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ ب.ظ)ali_computer69 نوشته شده توسط:  سلام دکتر جون میشه تست کنید خودتون هم
تو سایت مانشت هم ۵/۶%
وقتی صفحه ای رو در مروگر opera ذخیره میکنی(با پسوند .mht) وقتی میخوای بزاش کنی با مرورگر اپرا باز نمیشه

دوست من اپرا واقعا مرورگر قشنگی هست با سرعت خوب. ولی متاسفانه نه تنها با مانشت با خیلی از سایتها این مشکل رو داره به نظر من بهتره مرورگر رو عوض کنی در حال حاضر من با کروم میام مانشت هیچ مشکلی هم نداره
(۱۵ تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۲۶ ب.ظ)NoOne نوشته شده توسط:  نمی دونم اشکال کار چیه اما مانشت دیگه واسه من راحت باز نمیشه .دو سه بار باید رفرش کنم تا یه صفحه رو ببینم!تا یکی دوبار ارور نده باز نمیشه.بروزر من IE هست.

بارها آقای دکتر خواستن که از یه مرورگر به غیر IE استفاده کنید. باور کنید این مرورگر امتیاز زیادی نداره شاید برترین امتیازش اینه که به همراه ویندوز توسط مایکروسافت ارائه شده و اگه غیر این بود به احتمال زیاد الان ناشناخته بود

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: آرمین , ali_computer69 , Msccom , SarahArshad
ارسال: #۵۰
۱۵ تیر ۱۳۹۰, ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  
(15 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ ب.ظ)ali_computer69 نوشته شده توسط:  سلام دکتر جون میشه تست کنید خودتون هم
تو سایت مانشت هم ۵/۶%

دوست من اپرا واقعا مرورگر قشنگی هست با سرعت خوب. ولی متاسفانه نه تنها با مانشت با خیلی از سایتها این مشکل رو داره به نظر من بهتره مرورگر رو عوض کنی در حال حاضر من با کروم میام مانشت هیچ مشکلی هم نداره

سلام عزیزم بنده تمام مرورگرها رو واسه سایت مانشت تست کردم(عنوانی ندارم اینجا ولی هر سایتی رو که دوست دارم همیشه تست میکنم واسه پیدا کردن مشکل )من خودم با فایرفاکس میام مشکلی نداره. سایت باید شکلی باشه با هیچ مرورگری مشکل نداشته باشه.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: موج
ارسال: #۵۱
۱۶ تیر ۱۳۹۰, ۰۲:۰۶ ق.ظ
بله با IE احتمالا مشکل داره. به دلیل اینکه من از یه روشی استفاده کردم که این گوشه‌های گرد رو توی IE درست کنه. اگه مشکل خیلی حاد هست من این کتابخانه‌ای که استفاده کردم رو بر می‌دارم.

۰
۰
ارسال: #۵۲
۱۶ تیر ۱۳۹۰, ۰۲:۱۳ ق.ظ
سیستم اتوماتیک هدیه هم راه‌اندازی شد.
توی این سیستم
هدیه بالای ۵۰۰۰ تومان به عنوان حامی مالی درجه سه
هدیه بالای ۱۵۰۰۰ تومان به عنوان حامی مالی درجه دو
و هدیه بالای ۲۵۰۰۰ تومان به عنوان حامی مالی درجه یک منسوب می‌شه.

سیستم به صورت اتوماتیک میزان مبالغ هدیه شما تا کنون رو محاسبه و به پروفایل شما اضافه می‌کنه. و در صورتی که شرط ارتقا رو کسب کردید به صورت اتوماتیک شما رو به گروه بالاتر انتقال می‌ده. کاربران بعد از دادن هدیه یه پیام از طرف سیستم دریافت می‌کنند که به اونها اعلام کرده که هدیه با موفقیت دریافت شده و در صورتی که ارتقایی داشتن بهشون اطلاع داده می‌شه.

این سیستم به صورت ۱۰۰ درصد توسط مانشت نوشته شده! Smile و احتمال داره دارای باگ باشه.

۰
۰
ارسال: #۵۳
۱۶ تیر ۱۳۹۰, ۰۲:۱۶ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ق.ظ، توسط admin.)
به زودی شرایط خاصی رو برای کاربران حامی مالی مهیا خواهیم کردSmile

۰
۰
ارسال: #۵۴
۱۶ تیر ۱۳۹۰, ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  بله با IE احتمالا مشکل داره. به دلیل اینکه من از یه روشی استفاده کردم که این گوشه‌های گرد رو توی IE درست کنه. اگه مشکل خیلی حاد هست من این کتابخانه‌ای که استفاده کردم رو بر می‌دارم.

نه دکتر.اونقد حاد نیست.بهر حال می سازیم باهاش.دستتون درد نکنه کلا قشنگ شده اینجا

آرام باش***دنیا بی قرار توست...
۰
۰
ارسال: #۵۵
۱۷ تیر ۱۳۹۰, ۱۲:۲۲ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ق.ظ، توسط Maryam-X.)
سلام دکتر
۱-"نمایش ارسال های خوانده نشده" درست کار نمی کنه.قبلا که کلیک می کردم تمام ارسال های خوانده نشده از زمان تولد تالار رو نشون می داد ولی حالا فقط ۴-۵ تا تاپیک!
حتی تعدادشون از تاپیک های ارسالی روز هم کمتره

۲-نماد های کنار هر بخش از تالار هم درست کار نمی کنند.مثلا من مطمئنم که فلان تاپیک را تاحالا باز نکردم ولی چراغ این نماد خاموش است .یعنی "فاقد ارسال جدید" و بالعکس ....

۳-اطلاعات مربوط به تشکر پروفایل من هم فکر کنم داره اشتباه کار می کنه.رقم "تعداد تشکر هایی که کردم" با "تعداد تشکر هایی که از من شده" همیشه یک عدد یکسان را نشون می ده!!

خواهشا این ۳ مورد را بررسی کنیدCool

زندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: موج
ارسال: #۵۶
۱۷ تیر ۱۳۹۰, ۱۲:۳۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ق.ظ، توسط موج.)
الان که من سپاس زدم برای این پستت تغییر کرد - شد ۵۳۲ به ۵۳۱
ولی مشکل اولی درسته میخواستم من الان بیام همینو بگم Wink

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
ارسال: #۵۷
۱۷ تیر ۱۳۹۰, ۱۲:۵۳ ق.ظ
چشم بچه‌ها بررسیش می‌کنم. البته یکی از دلایل این امر اینه که من یه سری اطلاعات اماری رو حذف کردم و بازه رو به یک هفته تقلیل دادم. فکرش رو بکنید که جدول مربوط به این نوع اطلاعات به حدود ۲ گیگابایت رسیده بود. من مجبور شدم که بی‌خیال این اطلاعات بشم. یه راه‌حل بینابین برای این مشکل پیدا خواهیم کردSmile

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Maryam-X , موج
ارسال: #۵۸
۱۷ تیر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۳ ب.ظ
دکتر چطور دلت اومد اون گل سرخ کنار "سپاس" رو برداری و به جاش اون عبارت طولانی و نامفهوم رو بذاری ..؟؟؟؟!!
نهایت لطافت و صمیمیت بود اون تصویر....

زندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
۰
۰
ارسال: #۵۹
۱۸ تیر ۱۳۹۰, ۰۱:۴۴ ق.ظ
می‌تونیم برش گردونیمSmile

۰
۰
ارسال: #۶۰
۱۸ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۴۸ ق.ظ
دکمه های پایین پست‌ها هم افکت زیبایی پیدا کردند.
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین سایتی که در زمینه خدمات اینستاگرام می شناسید معرفی کنید aynazma ۰ ۱۴۵ ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ ۱۲:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: aynazma
  تصمیم گیری مهم درباره مکان سرور سایت admin ۴ ۴,۹۴۸ ۲۸ دى ۱۴۰۰ ۰۳:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsa3323
  سایت آموزش زبان H-Arshad ۳ ۴,۶۹۷ ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: cyruskingsolomon
  طراحی سایت ریسپانسیو wikidemy1 ۰ ۱,۸۹۸ ۱۳ دى ۱۳۹۹ ۰۴:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: wikidemy1
  درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب ریحانه ۱۲۹ ۸۳,۴۸۴ ۱۱ آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Ariana2020
  تغییرات کتاب سیستم عامل جدید سیستم عامل sima84 ۱ ۲,۸۹۲ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۹:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  معرفی بهترین سایت دانلود سریال mahanteymori ۰ ۱۵ ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: mahanteymori
  ورود به سایت سامانه همگام – hamgam.medu.ir edumoshaver1 ۰ ۲,۱۴۷ ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: edumoshaver1
  مسدود کردن سایت و نرم افزار تلگرام wiisconsin ۶ ۷,۳۹۰ ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: one hacker alone
  درآمد شما در سایت هایی مثل کافه بازار و مایکت چقدر است؟ applepeach ۴ ۸,۳۱۲ ۲۵ دى ۱۳۹۸ ۱۱:۲۵ ق.ظ
آخرین ارسال: packationmachinery

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close