من دانشگاه اصفهان نبودم ولی جایی که منم بودم همین بود
از هر ۱۰ نفر هیئت علمی اونجا که من بودم ۷ نفرشون یا بی سواد مطلق بودن یا چاپلوس
۲-۳ نفر فقط با سواد داشت اونم در کل اخلاقای خاصی داشتن.
متاسفانه برخورد ها سلیقه ایی بود و متاسفانه بدترین برخورد ها رو داشتن
دانشجو بود از دوره لیسانس اون دانشگاه سراسری بوده و ارشدش اومده اونجا رفته سر دفاع دفاع کرده بعد تو نتایج و خروجی اورده ۴-۵ دیتاست نامرتبط رو خروجی مثلا معیار rmse نشون داده بعد گفته روش من فلان rmse اورده و نمرش هم اوکی شده رفته درنظر بگیرین فاجعه یعنی چی هر۳ نفر راهنما داور مشاور اصلا حرفی نزدن که چطورممکنه این ارزیابی وقتی دیتاست ها یکی نیست!!!
حیف جوانی که تلف شد تو دانشگاه های دولتی و حیف از حسرت و خراب کردن عمر...
امیدوارم این پولایی که مفت مفت می خورن از گلوشون پایین نره
برخورد ها کاملا سلیقه ایی می بینی یکی بی سواد معدلش شده ۱۸ همون بی سواد دیگه چون شهرستانی هست اخراجش می کنن
جفتشون هم بی سواد ولی اون شهرستانی به دلایلی ازش خوششون نمیاد
یا می بینی به دختره نمره بالا داده ولی به پسره فلان
خیلی حرفا می تونستم تایپ کنم بگم کدوم دانشگاه چه اتفاقایی می افته ولی فایده نداره بجز دردسر درست کردن برا خودم
متاسفانه تحصیلات و هیئت علمی بودن به منزله با شعور بودن فرد نیست
(۰۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۲۹ ق.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: سلام
منم با شما موافقم دانشگاه اصفهان واقعا از نظر احترام به دانشجو بسیار ضعیف عمل میکنه و میدونم که شاید اسمش خیلیی بزرگتر از اون چیزی که باشه اساتیدش هستن. بیشتر حس میکنم تبحرشون در کشتن اعتماد بنفس دانشجوهاست تا بال و پر دادن بهشون.
اما اینم بگم اکثر دانشگاه های که تو شهرستان هستند واقعا همینطورن و اساتیدش هم متاسفانه نه سوادی دارند نه انگیزه ای برای کار کردن با دانشجویان مخصوصا در سطح ارشد.
کاش میشد خیلی حرفا رو نوشت متاسفانه منم تجربه بدی دارم در این مورد
برخورد ها سلیقه ایی
فشار غیر منعطف
نمرات سلیقه ایی
هدف فقط شکستن دانشجو
ترور شخصیت یه عده دانشجو
متاسفانه متاسفانه متاسفانه وقتی میری تو سایت دانشگاه لیست می کنی هیئت علمی ها رو فکر می کنی چقدر با شعورن تا ۱۲۰۰ کیلومتر بزنی بیای ببینی بدترین افراد ...
کاش اینطور نبود