(۱۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ق.ظ)rkarimi123456789 نوشته شده توسط: شاید حق با iman باشه اما به اعتقاد من کار نشد نداره شاید ادما نتونن برن امریکا ادامه تحصیل بدن اما شاید بشه بره دانشگاه های نظامی چین و بقیه کشورهایی که با ایران رابطه حسنه دارن ادامه تحصیل داد حتی خود سپاه شاید برای ادامه تحصیل تو خارج بورست کنه شاید نشه خیلی کارا رو کرد اما بعضی مزایا داره که خیلی کسا نمی تونن داشته باشن من این رو به عینه دیدم. ادما با هم متفاوت هستن و همین تفاوته که دنیا رو زیبا میکنه چرا که اوایل تحریم های سیسکو عده ایی بودن قید مدارک سیسکو رو زدن و همش گفتن نمیشه تحریم هستیم نمیشه ولش کن نمیشه نمیشه و..... اما تعدادی با تمام تلاش رفتن و گرفتن و با کمال تعجب دیدن که تحریم ها اصلا مطرح نیست اما عده دیگه ایی نشستن و گفتن نمیشه اما خداروشکر شد.درسته ایمان کاملا حق داره برای کسی که نتونه با شرایطش جور باشه هیچ چیز نمیتونه روحش رو اروم کنه برای مثال شاید بیشتر بچه ها حتی نتونن توی دانشگاه مالک درس بخونن اما این دلیل نمیشه که بعضی ها ارزوی این دانشگاه رو نداشته باشن من اولم گفتن شاید به اندازه انگشتان درست تا رتبه۲۰۰ دانشگاه امام حسین رو انتخاب کرده باشن چون شرایط نظامی این دانشگاه باعث میشه اما خیلی ها هم عاشق نظامی بودن هستن در هرصورت نظرشخصی بنده بود اگه کسی نارحت شده یا فک میکنه حرف اشتباهی زدم معذرت میخوام
دوستدار شما
به امید موفقیت تک تک مردم ایران در اقصی نقاط دنیا
یا حق
در مورد ادامه تحصیل تو دانشگاه های نظامی که فرمودید هم بازم باهاتون مخالفم و در کل این رو یک چیز غیر منطقی و غیر عملی میدونم. اگر چنین چیزی رو دیدید یا کسی بوده که رفته باشه اینجا بگید چون به نظرم بر اساس حدس و گمان و احتمال نمیشه نظر داد...
من منبعم کسی است که توی خود دانشگاه امام حسین(ع) درس خونده و الان هم همونجا مشعوله...
در ضمن من هیچ جا نگفتم که کسی نیست که عاشق دانشگاه امام حسین(ع) با شرایط نظامی گریش نیست بلکه حرف من بیشتر بر سر اون صحبت شما بود که گفتید زمین و امکانات و اینا میدن که من گفتم قبل از اینها باید دید طرف روحیش به چنین جوی میخوره یا نه وگرنه خیلی ها هستند که با شرایط نظامی مشکلی ندارند و به قول شما عاشقش هم هستند...
به هر حال من هم برای همه آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم کسی احساسی تصمیم نگیره و ایشالله که بهترین ها برای همه بچه ها رقم بخوره