(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: سلام عزیزان مانشتی،من انتخاب رشته کردم لطفا انوایی که اطلاعات دقیق از دانشگاهها دارن زودتر بهم بگن این انتخاب رشتم خوبه؟اگه نه تا پایان زمانش تغییرش بدم و بگین چه تغییری؟؟رتبمم گفتم ۹۲ نرم.من خودم اهل ساریم ،بین مکان و اعتبار دانشگاه بیشتر اعتبارش و سطح تحقیقاتی و علمیش مهمه البته فضای دانشگاه هم مهمه اما چون همه جز تهران تقریبا ازم دورن از نظر مسافت فرقی نداره.
شریف
امیرکبیر
تهران
بهشتی
تربیت مدرس
علم و صنعت
اصفهان
صنعتی اصفهان
فردوسی
شیراز
صنعتی شیراز
الزهرا
قزوین
تبریز
...
سلام دوست عزیز
با این همه نظرای متفاوت واقعا آدم گیج میشه ولی اینو بگم دوستم سال پیش ۹۷ نرم شد و بهشتی قبول شد.پس اصلا غصه دانشگاه های خارج از تهرانو نخور.
صنعتی شیراز رو از لیستت حذف کن ، اصلا به درد نمیخوره، تبریز روبالاتر بزن خیلی دانشگاه خوبیه.فردوسی و مشهد به نظرم بهتراز اصفهان هستن، بهتره بالاتر از اونا بزنی.
در مورد اصفهان ها نظری ندارم!!!
واما تهرانا، بعد از امیرکبیر و تهران میتونم بگم تربیت مدرس بهتر از شهید بهشتیه.تو لینک پایین ما در مورد این دوتا دانشگاه بحث کردیم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بازم هرجور صلاح میدونی.ولی فک کنم تهران یا دیگه درنهایت باهمین اولویت بندی بهشتیو بیاری.خیالت تخت تخت.
پیشاپیش تبرییییییییییییییییییییییییییییک.