(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ)abibib نوشته شده توسط: سیستم اعتراضش جالبه . شماره داوطلبی و پرونده رو میگیره و میگه باشه بررسی می کنیم.
من که اعتراض رو ثبت کردم. چون چیزی برای از دست دادن ندارم. با این رتبه احتمالا فقط مجازی قبولم. فوقش بدتر میشم بازم مجازی قبولم. منتظر کلید هم می مونم و احتمالا با نامه، حضوری و از طریق نماینده در مجلس هم پیگیری خواهم کرد.
آره شما یزد رو صد در صد قبولی .. پیشنهاد من اینه که بین این شهر ها یزد رو اول انتخاب کنی چون توی شبکه اساتید بسیار خوبی نظیر دکتر میزانیان داریم. البته آب و هوای اینجا گرمه ولی از لحاظ خوابگاه و امکانات خیلی خوب هست. رئیس جدید دانشگاه هم واقعا فرد برجسته ای هست. اگه سوال دیگه ای از این دانشگاه داری می تونم کمک کنم.
بله متاسفانه سیستم اعتراض بدردنخوریه، به نظرم ۲-۳ بار دیگه پاسخنامه رو زیر ماشین ببرن و درصد محاسبه کنن، حداقل نکردن یه کادر اضافه کنن که توش بنویسی به کدوم قسمت(زبان، مشترک، تخصیی) اعتراض داری که یکم هدفمند تر و سریع تر انجام بشه.
بله شنیدم اساتید خوبی داره دانشگاه یزد، مردم خوبی هم داره، جزو انتخاب های اولمه انشالله که بیارم.
من بعد از کنکور، با توجه به اینکه ۱ سال رو صرف خوندن منابع کردم، در نهایت به لیست زیر رسیدم که منتشر کردم در اینجا اما مدیران سایت اجازه ندادن و گفتن که بحث میشه و هرکی میاد میگه منابع من خوبه، خدایی نکرده اگر امسال از سنجش نتیجه نگرفتی و قرار بر این شد که شانستو امسال امتحان کنی، قضیه رو به فال نیک بگیر و فرض کن که امسال قراره انشالله شریف بیاری. بهت توصیه میکنم منابع زیر رو مطالعه کنی و با تجربه شخصی من اگر به اینا مسلط بشی ۱۰۰% انشالله سال آینده زیر۱۰۰ میاری، منم امسال باید زیر ۱۰۰ می آوردم که نمیدونم سنجش چیکار کرد با مشترک من.
لیست منابع:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فقط اضافه کن به اینها:
شبکه: حل تمرین های کتاب ۳۰۰۰ مساله در شبکه.
مدیریت: مرجع رابینز ترجمه اعرابی - حتما بخونش، من بزرگترین اشتباهم نخوندن مدیریت بود وگرنه الان در گرایش ۱و۴ میشد تهران بیارم.
ساختمان داده: کتاب پارسه جلد سیاه رنگ، متاسفانه هنوز منتشر نشده، اما به محض اینکه منتشر شد، ساختمان رو از روش بخون، گفتن کتاب جدید بر اساس CLRS هست و تمام تمرین هاش رو حل کرده و تالیف طورانیه، اگر اینطور باشه به نظر من میتونی ساختمان ۵ سوال رو حل کنی با این کتاب. این اطمینانم به خاطر مطالعه کتاب جلد نقره ای طورانیه که فوق العاده بود.
انشالله موفق باشی، شمارمو برات مسیج کردم، دوست داشتی یک SMS بهم بزن، اگر قسمت شد بیام یزد باهات در تماس باشم.