(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ)chahianm نوشته شده توسط: ببخشید درمورد برتری تهران به امیرکبیر مطمئنید؟
منم باید بعد از شریف یکی از این دو تا را بزنم البته اگه اصفهان رو نزنم
شما که ۱۰۰% شریف میاری، الکی ذهن خودتو مشغول نکن! تازه فک کنم گفته بودی الگوریتم میخوای بزنی که دیگه...
اما در کل من از افراد زیادی پرسیدم همه قبول دارن که نرم امیرکبیر قویتر هست! اما اکثرا میگن که تهران بری بهتره... چون هم دانشگاه معروف تر و معتبر تری هست و هم خیلی اعتقاد دارن که بهترین جو دانشگاهی رو داره!!! میگن امیرکبیر سختگیریش خیلی زیاده و جو جالبی نداره! حالا اینکه جو جالبی نداره یعنی چی نمیدونم اما چند نفر که اشنا بودن باهاش اینو گفتن! و میگن دانشجوهاش راضی نیستن کلاً!
مثلا این نظر یکی از استاد های دانشگاه گیلانه:
"ببینید مطمئنا بعد از دانشگاه شریف در رشته کامپیوتر امیرکبیر خیلی بهتر از دانشگاه تهران هست اما مسئله دیگری هم هست و آن اینکه دانشگاه تهران، دانشگاه برتری در همه علوم هست و سوای از رشته کامپیوتر، معروفیت جهانی بیشتری داره. حالا تصمیم با خودتون هست..البته رتبه جهانی دانشگاه تهران بسیار بهتر از دانشگاه امیرکبیر هست اما در رشته کامپیوتر برتری از آن دانشگاه امیرکبیر هست.
روی هم رفته اگر مقطع کارشناسی بود من دانشگاه تهران و در ارشد دانشگاه امیرکبیر رو پیشنهاد می کنم. باز هم باعلم به اینکه رتبه جهانی دانشگاه امیرکبیر در علوم کامپیوتر از دانشگاه تهران بهتر است نظر استادان دیگر را هم بپرسید."