سلام تبریک خدمت دوستانی که قبول شدن امیدوارم خبر قبولی دکتری رو هم همین جا اعلام کنید.
یه تبریک ویژه هم خدمت سهیل جون دیدی پیش بینی من درست در اومد و صنعتی اصفهان قبول شدی در مورد آمار بالای خود کشی هم نگران نباش اگه درس بخونی مشکلی نداری چون من از بچهها شنیدم اینا که خود کشی می کردن اخراج شده بودن و از ترس خانواده از این جور کارا می کردن.
البته امیدوارم از این جور مشکلات برای کسی پیش نیاد ولی اگه هوس خودکشی کردید داستان زیر رو بخونید شاید نظرتون عوض شد.
کالین ویلسون که امروز نویسندهی مشهوری است، وسوسهی خودکشی را که در شانزده سالگی به او دست داده بود، چنین توصیف میکند:
وارد آزمایشگاه شیمی مدرسه شدم و شیشهی زهر را برداشتم. زهر را در لیوان پیش رویم خالی کردم، غرق تماشایش شدم، رنگش را نگاه کردم و مزهی احتمالی اش را در ذهنام تصور کردم. سپس اسید را به بینیام نزدیک کردم، و بویش به مشامم خورد، در این لحظه، ناگهان جرقه ای از آینده در ذهنم درخشید... و توانستم سوزش آن را در گلویم احساس کنم و سوراخ ایجاد شده در درون معدهام را ببینم. احساس آسیب آن زهر آنچنان حقیقی بود که گویی به راستی آن را نوشیده بودم. سپس مطمئن شدم که هنوز این کار را نکرده ام. در طول چند لحظه ای که آن لیوان را در دست گرفته بودم و امکان مرگ را مزه مزه میکردم، با خودم فکر کردم: اگر شجاعت کشتن خودم را دارم، پس شجاعت ادامه دادن زندگیام را هم دارم.
بر گرفته از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.