۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از فصل آرایه و ماتریس و نگاشت
دوستان گلماین مبحث کاوش خطی رو کسی بلده؟
در حل این تست کمکم کنید اصلا نمیفهمم
اگر آرایه [tex]S[0...7][/tex]و عناصر A تا Eبه آدرس هاس جدول زیر با روش کاوش خطی نگاشت شوند متوسط تعداد مقایسه ها برای جستجوی موفق (s) و ناموفق (U) کدام است؟
آدرس ** عنصر
A ** 3
B ** 5
C ** 4
D ** 3
E ** 1
جواب s برابر [tex]\frac{8}{5}[/tex] و U برابر [tex]\frac{19}{8}[/tex]
در بدست آوردن [tex]u(n)[/tex] مشکل دارم کسی بلده؟؟
من اصلا این مبحث رو درک نکردم فقط تا تصادف فهمیدم دیگه از رفع تصادف به بعد نفهمیدم
یا مثلا این مساله
اگر [tex]s(n)[/tex] متوسط تعداد مقایسه ها برای جستجوی موفق در یک آرایه مرتب با طول n و [tex]u(n)[/tex] متوسط تعداد مقایسه ها برای جستجوی نا موفق در این آرایه با استفاده از روش جستجوی دودیی باشد . کدام یک از گزینه های نادرست است؟
[tex]s(n)=\theta(u(n))[/tex]
[tex]s(n)=(1 \frac{1}{n})u(n)-1[/tex]
[tex]s(n)=u(n)-1[/tex]
در حل این تست کمکم کنید اصلا نمیفهمم
اگر آرایه [tex]S[0...7][/tex]و عناصر A تا Eبه آدرس هاس جدول زیر با روش کاوش خطی نگاشت شوند متوسط تعداد مقایسه ها برای جستجوی موفق (s) و ناموفق (U) کدام است؟
آدرس ** عنصر
A ** 3
B ** 5
C ** 4
D ** 3
E ** 1
جواب s برابر [tex]\frac{8}{5}[/tex] و U برابر [tex]\frac{19}{8}[/tex]
در بدست آوردن [tex]u(n)[/tex] مشکل دارم کسی بلده؟؟
من اصلا این مبحث رو درک نکردم فقط تا تصادف فهمیدم دیگه از رفع تصادف به بعد نفهمیدم
یا مثلا این مساله
اگر [tex]s(n)[/tex] متوسط تعداد مقایسه ها برای جستجوی موفق در یک آرایه مرتب با طول n و [tex]u(n)[/tex] متوسط تعداد مقایسه ها برای جستجوی نا موفق در این آرایه با استفاده از روش جستجوی دودیی باشد . کدام یک از گزینه های نادرست است؟
[tex]s(n)=\theta(u(n))[/tex]
[tex]s(n)=(1 \frac{1}{n})u(n)-1[/tex]
[tex]s(n)=u(n)-1[/tex]
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close