زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۱۱:۱۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام دوستان . کسی هست بتونه به من کمک کنه فصل سوم این تز رو بتونم متوجه شم ؟ در مورد robust Nonlinear codes هست.
درک تعریف ها و تئوری هاش واسم سخته
به شدت هم بهشون نیاز دارم و اینکه فرصت هم ندارم
خواهش میکنم کمک کنیییییییییییییید
(۲۴ فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ)saffar نوشته شده توسط: سلام دوستان . کسی هست بتونه به من کمک کنه فصل سوم این تز رو بتونم متوجه شم ؟ در مورد robust Nonlinear codes هست.
سلام دوست عزیز
به نظرم اگه اول در مورد این تز توضیح بدین خوب باشه. چون به نظرم در وقت همه صرف جویی میشه و لازم نیست هر فردی که قصد کمک کردن داره ۲ فصل اول رو بخونه که تازه دستش بیاد چی به چیه.
دومین پیشنهادم هم این هست که شما وقتی دارین تزتون رو میخونین در مورد مطالبش که نمیفهمید یه مقدار اطلاعات به دست بیارید و اینجا قرار بدید و بعد سوالاتون رو در مورد اون تعریف و تئوری بپرسید. مطمئنا اینجوری بهتر میتونیم کمکتون کنیم.
موفق باشید
یک چشم من از روز جدائی بگریست / چشم دگرم گفت چرا گریه ز چیست؟
چون روز وصال شد فرازش کردم / گفتم نگریستی نباید نگریست .........
(۲۴ فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۱۸ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:
(24 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ)saffar نوشته شده توسط: سلام دوستان . کسی هست بتونه به من کمک کنه فصل سوم این تز رو بتونم متوجه شم ؟ در مورد robust Nonlinear codes هست.
سلام دوست عزیز
به نظرم اگه اول در مورد این تز توضیح بدین خوب باشه. چون به نظرم در وقت همه صرف جویی میشه و لازم نیست هر فردی که قصد کمک کردن داره ۲ فصل اول رو بخونه که تازه دستش بیاد چی به چیه.
دومین پیشنهادم هم این هست که شما وقتی دارین تزتون رو میخونین در مورد مطالبش که نمیفهمید یه مقدار اطلاعات به دست بیارید و اینجا قرار بدید و بعد سوالاتون رو در مورد اون تعریف و تئوری بپرسید. مطمئنا اینجوری بهتر میتونیم کمکتون کنیم.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز . فصل اول و دومش زیاد مهم نیست . الان من میخوام بدونم کدهای مقاوم خطی و غیر خطی برای تشخیص خطا چی هستن ؟ و توی رمزنگاری چجوری ازشون برای تشخیص خطا استفاده میشه ؟