(۲۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ)ymsyms نوشته شده توسط: سوال ۳۴ درست هست چون نه قفل گذاری انجام شده و نه قفل گشایی پس با ۲pl سازگار نیست.
در مورد سوال ۳۵ کاملا موافقم و معتقدم گزینه یک صحیح است.
در مورد سوال ۵ شش مقایسه صحیح است که در گزینه ها نیست.
(۲۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۵ ب.ظ)fallah_o68 نوشته شده توسط: سلام
در سایت سازمان سنجش اکنون قسمتی با عنوان "بررسی مجدد کلید سوالات" اضافه شده است. بنده اعتراض خود به سوال ۵ و ۳۵ را مطرح کردم و استدلال خودم را با دلیل نوشتم (سوال ۵ عدد ۶ صحیح است و سوال ۳۵ گزینه اول صحیح است یا شاید هر دو گزینه اول و چهارم). حتی گفتم که سوالات ۱۳ و ۱۷ از سرفصل کارشناسی ارشد طراحی شده درحالیکه این درس مربوط به کارشناسی بوده است و باید این سوالات حذف شود.
فقط دوستان حواستان باشد که سایت دایما خطای "کاراکتر غیر مجاز" میدهد. بنابراین حواستان باشد که از کاراکترهای دونقطه یا شاید حروف لاتین استفاده نکنید چون درخواستتان به هیچ وجه ثبت نمیشود. کلا باید ساده و فارسی بنویسید تا گیر ندهد
بنده کاملا با شما موافقم. بنده این بخشی رو که گفتین پیدا نکردم. از کجا باید اعتراض بدم؟
(۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)M.J.R.S نوشته شده توسط: دوستان سوال ۳۴ رو هم دریابید!
در این سوال گزینه صحیح وجود نداره و هر چهار گزینه صحیح هستند. اثبات درستی گزینه ۴ رو هم در چند پست قبلیم گفتم!
دو سوال ۵ و ۳۴ احتمالا حذف میشن و درصدهاتون ۳-۴ درصد بیشتر میشه.
پسر خوب شما که بیشتر از همه به فکر خودتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۳۴ کلیدش اشتباه نیست. در ۲pl ابتدا باید فقل گذاری بکنی بعد قفل گشایی. ایا شما در این سوال قفل گذاری یا قفل گشایی داری؟؟؟؟؟
۲pl یا همون قفل گذاری دو مرحله ای یعنی ترتیبی از قفل گذاری تراکنش ها ارائه بدی که هیچ تراکنشی بعد از آزاد کردن قفل، قفل جدیدی نگیره، در واقع در مرحله اول قفل ها رو بگیره و یکسری عملیات خواندن و نوشتن انجام بده، در مرحله دوم هم قفل ها رو آزاد کنه + یکسری عملیات. به راحتی میشه این ترتیب قفل گذاری رو ارائه داد
"آیا در این سوال قفل گذاری یا قفل گشایی داری" یعنی چی ؟!!!
تا جایی که من میدونم، در این سوال زمان بندی به شما داده شده، شما باید تشخیص بدی که با ۲pl سازگار هست یا نه! یعنی ترتیبی از قفل کردن و بازکردن قفل ها بر اساس زمان بندی ارائه بدی به طوری که با ۲pl سازگار باشه و بن بستی هم تداشته باشه.
در ضمن من به سوال هایی که واقعا فکر میکنم مشکل دارند اعتراض میکنم و طراح سوال رو هم ببخشید خر فرض نمی کنم، به فکر خودم هم هستم در ضمن، مثه شما که ظاهرا با استدلال بسیار قوی گزینه ۴ رو زدی!
یه جوری ملت با لحن طلبکارانه صحبت می کنن انگار دارم حقشون رو میخورم، آقا جان اعتراض رو میدی، فوقش دوباره بررسی میشه و فوق فوقش کلید تغییر میکنه یا سوال حذف میشه، این وسط نه کسی سر کس دیگه رو کلاه میذاره، نه هیچی
پسر خوب شما هم سرت تو کار خودت باشه و یاد بگیر تو زندگیت، رو هوا در مورد کسی قضاوت نکنی!