سوال ۳۴ درست هست چون نه قفل گذاری انجام شده و نه قفل گشایی پس با ۲pl سازگار نیست.
در مورد سوال ۳۵ کاملا موافقم و معتقدم گزینه یک صحیح است.
در مورد سوال ۵ شش مقایسه صحیح است که در گزینه ها نیست.
(۲۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۵ ب.ظ)fallah_o68 نوشته شده توسط: سلام
در سایت سازمان سنجش اکنون قسمتی با عنوان "بررسی مجدد کلید سوالات" اضافه شده است. بنده اعتراض خود به سوال ۵ و ۳۵ را مطرح کردم و استدلال خودم را با دلیل نوشتم (سوال ۵ عدد ۶ صحیح است و سوال ۳۵ گزینه اول صحیح است یا شاید هر دو گزینه اول و چهارم). حتی گفتم که سوالات ۱۳ و ۱۷ از سرفصل کارشناسی ارشد طراحی شده درحالیکه این درس مربوط به کارشناسی بوده است و باید این سوالات حذف شود.
فقط دوستان حواستان باشد که سایت دایما خطای "کاراکتر غیر مجاز" میدهد. بنابراین حواستان باشد که از کاراکترهای دونقطه یا شاید حروف لاتین استفاده نکنید چون درخواستتان به هیچ وجه ثبت نمیشود. کلا باید ساده و فارسی بنویسید تا گیر ندهد
بنده کاملا با شما موافقم. بنده این بخشی رو که گفتین پیدا نکردم. از کجا باید اعتراض بدم؟
(۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)M.J.R.S نوشته شده توسط: دوستان سوال ۳۴ رو هم دریابید!
در این سوال گزینه صحیح وجود نداره و هر چهار گزینه صحیح هستند. اثبات درستی گزینه ۴ رو هم در چند پست قبلیم گفتم!
دو سوال ۵ و ۳۴ احتمالا حذف میشن و درصدهاتون ۳-۴ درصد بیشتر میشه.
پسر خوب شما که بیشتر از همه به فکر خودتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۳۴ کلیدش اشتباه نیست. در ۲pl ابتدا باید فقل گذاری بکنی بعد قفل گشایی. ایا شما در این سوال قفل گذاری یا قفل گشایی داری؟؟؟؟؟