زمان کنونی: ۲۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۲:۵۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
وضعیت: پشت کنکوری ارشد مقبولیت: ۳۱/۶+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۶۰ رتبه: ۶۳۲
تفاوت نسخه و قالب و پوسته ی سایت چیست؟
لطفا کسی در مورد این سه کلمه توضیح بده :
نسخه ی جدید مای بی بی
قالب جدید مای بی بی
پوسته ی جدید مای بی بی
آیا قالب ، چیزی هست که بعد از نصب مای بی بی باید نصب بشه ؟
ساده تر عرض کنم : برای راه اندازی یک سایت، اونی که از همه مهم تره چیه ؟ و اونی که مربوط به ظاهر سایت میشه و بعد از راه اندازی سایت نصب میشه چیه ؟
سلام
مای بی بی یک فروم سازه و نسخه ی جدید مای بی بی شامل اصلاحیات امنیتی و باگ هایی هست که توسط کاربران گزارش میشه برای مثال آخرین نسخه الان ۱/۶/۹ هستش
خود مای بی بی یک قالب یا همون پوسته ساده داره ولی خوب خیلی سادست و بعد نصب شما میتونید با توجه به سلیقتون یه قالب روش نصب کنید
همین مانشت هم از مای بی بی استفاده میکنه (البته کپی رایت مای بی بی نیست تو فوتر سایت) ولی خب قالب رو عوض کرده
شما باید یه نسخه از مای بی بی رو نصب کنید تا فرومتون بالا بیاد حالا هر جا دوس داشتید به ظاهرش هم رسیدگی میکنید
وضعیت: پشت کنکوری ارشد مقبولیت: ۳۱/۶+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۶۰ رتبه: ۶۳۲
RE: تفاوت نسخه و قالب و پوسته ی سایت چیست؟
(۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ق.ظ)bargozideh نوشته شده توسط: همین مانشت هم از مای بی بی استفاده میکنه (البته کپی رایت مای بی بی نیست تو فوتر سایت) ولی خب قالب رو عوض کرده
سلام ، متشکرم
میشه لینک قالب مانشت رو بذارید ؟ من چند تا قالب نصب کردم ولی خب یه جوریه ... همچین یه خورده نوشته هاش تاره