(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ)boors نوشته شده توسط: سلام
من تازه عضو انجمن شدم.
مهندسی کامپیوتر-نرم خوندم
میخوام از تیر ماه شروع کنم برا ارشد بخونم.اولین ساله میخوام شرکت کنم.
از کجا شروع کنم؟ لطفا لیست تاپیک هایی که برام مفید هستن رو بفرمایید مطالعه کنم.
منابع ؟؟ چطوری بخونم ؟ روزی چند ساعت و ...
مرسی
سلام
خوش اومدین
خب دوست عزیز این انجمن کاملا بخش بندی شده هست و تفاوتش با سایر انجمن ها اینه که در هر بخشی میتونید دقیقا مطالب مرتبط رو پیدا کنید. برای منابع مختلف در تالارهای درسی مخصوص هر درس بخش منابع و گفتگو در مورد منابع هست که میتونید هم سوالاتون رو بپرسید و هم از قبلی ها استفاده کنید.
در مورد از کجا شروع کنید خب خیلی سخت نگیرید اینم مثل کنکوره کارشناسی هست دیگه حالا تلاش و البته درک مفهومی بیشتری میطلبه.
برای آشنایی بچه هایی که رتبه آوردن و راه و روشاشون هم میتونید مصاحبه ها رو بخونید . البته یه نکته خیلی مهم اینه که درسته که رتبه های برتر با این روشا رتبه برتر شدن ولی این دلیل نمیشه شما هم با این روشا رتبه بیارین. بنابراین مراقب باشید که راه و روش خودتون رو متناسب با شخصیت و توانایی ها و نقاط ضعف خودتون داشته باشید. چیزی که بین همه موفق ها مشترک هست یک برنامه مناسب و استراتژی مناسب هست.
نکته و البته پیشنهاد آخرم به شما اینه که در این انجمن واد حاشیه نشید. هر جا حاشیه دیدید، رد شید حتی اگه در مورد خود شما بود. فکر و وقتتون رو با این چیزا خراب نکنید. اینجا میتونه خیلی مفید باشه واقعا استفاده مناسب داشته باشید.
با آرزوی موفقیت